![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: SVR Xerialine Fluide, BU krem, EDM, kolorówka, pudry, pędzle, pielęgnacja u SAK
MIEJSCE NA WYMIENIONE:
aaaania1989: - Oriflame Beauty Powder Brush Pędzel do pudru wachlarz z koziego włosia 100% - EDM rozświetlacz Champagne 1g odsypki - EDM rozświetlacz Wet Sand 1g odsypki - Oriflame Krem do ciała z witaminami (odlewka) <- na życzenie zamiast farmony Marigold19: - SVR XERIALINE Fluide Corps 500ml Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-04-03 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: SVR Xerialine Fluide, BU krem, EDM, kolorówka, pudry, pędzle, pielęgnacja u SAK
wypatrzysz cos u mnie za:
- SVR Xerialine Fluide Corps 500ml (zostało 98%) do 06.2012r. za coś super ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Xerialine.Mam końcówkę kremu Lysanel Active ale ile go zostało to nie mam pojęcia,w pełnowymiarowym opakowaniu.Mam też kadzidełka o zapachu kwiatowym,takie pałeczki 21 sztuk,w metalowej tubie i do tego jest drewniana podstawka specjalna do umieszczenia tego patyczka.Może jeszcze coś z próbek znajdziesz z tego wątku chwilowo nieaktualnego.A i mam jeszcze koncówkę w oryginalnej buteleczce męskich perfum Lacoste Essential ok 1 ml może będzie.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie SVR Xerialine Fluide Corps. Zapraszam do wszystkich 3 wątków. W wątku mam m.in. orientalne perfumy i tusze do rzęs. Poza wątkiem mam nowy duży Carmex do ust i profesjonalny pędzelek do cieni do powiek, mogę zrobić tez małą odsypkę glinki czerwonej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za
EDM rozświetlacz Champagne 1-3ml odsypki w strunie - EDM rozświetlacz Wet Sand 1-3ml odsypki w strunie i fluid Oriflame ewentualnie ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
🦄
|
Może coś u mnie za Xerial?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witam, bylabym chetna na wszytskie jasne podklady edm w tych cieplych tonacjach
i jeszcze pędzel kabuki z syntetycznego włosia z lusterkiem znajdziesz cos z a nie?
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-02-23 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
lilmary
esterie Marigold19 niestety nic annamonica jednak nic aaaania1989 odpowiedź u Ciebie Zielona30 jedynie zaintereswał mnie lysanel ale może byś spóbowała sprawdzić/ocenić jednak ile go masz? Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-02-23 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przez tubę nie da się wypatrzeć,myślę,że koło 5 ml będzie raczej na pewno.Chyba,ze zechcesz abym przełożyła go do takich pojemniczków zakręcanych sephorowych(każdy o pojemności 5 ml) to wtedy można ocenić.A ważność do 10.10.A nie chcesz jeszcze żelu do mycia i kremu miniaturki Lysalpha z wątku.Z tego co mówiła paniz apteki to są lepsze od Lysanela.Mam jeszcze próbki z kartonikami w saszetkach tej nowości Effaclar Duo.Też podobno lepszy niż Lysanel.6 sztuk ,każda po 2 ml.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-02-23 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kochana
![]() Pamiętasz mnie ![]() ![]() Z Twojej wish mam: Stara mydlarnia kawior niebieskie perelki do kąpieli nowiutki w szklanej buteleczce Moge zrobić odlewke maseczk z zielona glinka + mikrodermabrazja Ziaja PRO Mam maseczke Oxygeen z Algami Oriflame z tuki zostało 3/4 zawartości Z balsamów do ust mam dwa nowe smackersy w sztyfcie Pink Cocoa i Wanilia Ice cream, mam tez nowa zafoliowana pomadke nawilżającą Nivea Dragon Fruit Mam perfumy w olejku The Body Shop Truskawka piękne słodkie i trwałe zostalo 12 z 15ml Mam miniaturke Amber Elixir nowa Mam raz psiknięte perfumy FM wanilia ( cała butla) I czekowanilie Sephory odlewke 10ml w atomku A u Ciebie podoba mi sie: Kalendarz na 2010r HORTEX (NOWY) zawiera: tabele rozmiarów, numery kierunkowe, wartości kaloryczne produktów, miejsce na adresy od A do Z, mini kalendarz 2011 i oczywiście kalendarz 2010 z podziałem na godziny, który podaje także w każdym dniu imieniny. Oriflame Beauty Powder Brush Pędzel do pudru wachlarz z koziego włosia 100% ORIFLAME Beauty Air Soft Powder Miękki puder pyłkowy 12g, kolor: Clear (zostało 90%) do 05.2011r. ORIFLAME Optimals Radiance Energy Fluid Rozświetlająca emulsja z witaminą C do cery mieszanej i tłustej 75ml (zostało 55%) do 12.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mgiełka ma date produkcji 19.11.2009
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
w sumie tego fluidu nie chcę , zamiast niego może małą odlewkę masła farmony sweet migdały i trufle i może jeszcze któregoś? moge oddać 2 tubki rubialine
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A chciałabyś może czarny tusz do rzęs Astor Volume Diva Mascara?Dostałam dziś z wymianki ale musiałabym poczekać na potwierdzenie zakończenia wymianki.Podobno trzy razy użyty i ja tylko otworzyłam dla sprawdzenia czy jest mokry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to ja bym chciała:
-Farmona SWEET SECRET Czekoladowe masło do ciała (max. 20ml) - Farmona Sweet Secret "Słodkie trufle i migdały" Balsam do ciała (max. 20ml) -odsypka rozswietlacza CHAMPAGNE 3ml -odsypka różu WET SAND 3ml z tym,że chciałabym do słoiczka tę odsypkę jeśli masz po samplu , a na ten 2 bym Ci podesłała bo mam 1 pusty słoiczek ,ok? a dla Ciebie : -mgiełka wanilia i mleczko sojowe -sampel kaolin powder sunlight 1g (5ml) sprawdziłam i ma nawet folie ochronna nienaruszoną -2 tubki po 5ml Rubialine ??? jak to widzisz ? ![]() bo za pędzelek oriflame do pudru już nie znajdziesz nic ?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za EDM podkład Sweet Almond (seria Olive, intensive base) sampel (zostało 60%) i EDM podkład Fairly Light (seria Beige, intensive base) 1ml odsypki w strunie ???
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
GARNIER Czysta skóra A Krem nawilżający - Coś u mnie?
![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
- Biochemia Urody Krem łagodzący z lukrecją 50ml z dodatkiem konserwantu, na bazie hydrolatu geraniowego (zostało 96%) data wykonania 16.02.2010r. - ważne 4-5 miesięcy
- Oriflame Beauty Powder Brush Pędzel do pudru wachlarz z koziego włosia 100% cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ORIFLAME Optimals Radiance Energy Fluid Rozświetlająca emulsja z witaminą C do cery mieszanej i tłustej 75ml (zostało 55%) do 12.2011r
coś u mnie? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może innym razem uda sie nam wymienić.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
przeglądałam Twoją wish, mam np. z kamieni: lawę wulkaniczną, turkus
zainteresowana byłabyś?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana pisałam na PW
![]() A więc : Chetnie oddam wanilie FM 50ml z minimalnym ubytkiem 5ml Odlewke wanilia i czekolada 10ml w atomku Algi perełki Stara mydlarnia nowe Kochana poszukam bo mam chyba nowa mgiełke granat Avonu( wiec mogłabym dolożyc) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Rozcięłam jednak te opakowanie Lysanela i okazało się,ze jest go znacznie więcej jak myślałam.Calutki słoiczek 15 ml po kremie avonowym i jeszcze troszkę (moze 1-1,5 ml )w słoiczku próbkowym.Jeśli chciałabyś taką ilość to może teraz coś dobierzesz z próbek za ten balsam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w sumie to mogę oddać Ci ten balsam waniliowy Avonu
![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A ja
![]()
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- odpowiedź u Ciebie ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2010-02-24 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.