![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
różności kosmetyczne i nie tylko
nieaktualne
ZAPRASZAM!!! Witam kochane. Zakładam nowy watek. KILKA ZASAD: *kto ma mniej przekupek wysyła pierwszy *oczekuję rzeczy czystych, bez dziur, zmechaceń, plam, zszyć, niewyblakniętych, nieobranych nie wiadomo czym (chyba, że jest to wyraźnie napisane w wątku lub zostanę poinformowana i się na to zgodzę). W przeciwnym razie żądam zwrotu moich rzeczy a osobie, z którą się wymieniałam wysyłam rzeczy z powrotem na jej koszt (dopytałam na poczcie- koszt 30zł do 2kg wysyłka kurierska)- NEGATYW *po wymianie proszę o przekupkę- ja również wystawiam *nie piszcie mi "Coś u mnie"- bo nie wiem czego mam szukać *po wymianie adresów nie uznaje stwierdzeń, że ktoś się wycofuje- wystawiam w tedy neutrala *NIE REZERWUJĘ rzeczy- bo się nie odzywacie, zasada: KTO PIERWSZY TEN LEPSZY *jeśli proponujesz mi wymianę- odpisuję u Ciebie- Ty u mnie *jeśli proponujesz wymianę- ja odpisuje, to mnie nie olewaj- napisanie kilku słów "jednak rezygnuję" czy też "nie zgadzam się na taka wymianę" nie trwa zbyt długo a ja mam już pewność, że mogę te rzeczy obgadać z kimś innym *jeśli proszę o dodatkowe zdjęcia lub wymiary, czy też rozmiary (bo w niektórych wątkach nie ma) - odpisujesz, że podasz: za godzinę, jutro czy po jutrze- to je podaj bo czekam i nie wiem co robić *jeśli prosisz o dodatkowe zdjęcia czy wymiary- podaję zawsze Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-11-17 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różności kosmetyczne i nie tylko
UBYTEK ZAZNACZONY NA ZDJĘCIACH.
Annayake Pour Elle woda perfumowana spray 100 ml rezerwacja Mogę zrobić odlewkę Burberry Brit do 30ml Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wycofuję- nieaktualne
ZESTAWIK: 1,Kosmetyczka Dr Irena Eris 2,Atomizer Sephora z limitowanej edycji w kolorze różowym z zapachem Lacoste (żółte) nie pytajcie o pojemność bo nie znam 3,Lejek 4,10próbek zapachowych z różnym ubytkiem- widoczne na zdjęciu Oddam tylko jako cały zestaw!!! Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SEPHORA I30 puder rozświetlający
cień smashbox KOD 9698 Korektor Rossmann 01 Cienie brąz avon- nie ma Lakier do paznokci SELENE- srebrny pył- 102 - użyty kilka razy Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
3 puste flakony po zapachach
Pędzel dwustronny Clinique Avon - balsam dodający włosom objętości 150ml - użyty raz czy dwa kod S3934 Avon- rozgrzewający scrub do stóp z kofeiną 100ml- użyty dwa razy kod Z050906 Nowe cienie ESSENSE 03salsa nights Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
PALETY:
RIVEEL (z Włoch) 14cieni, 2 róże, 2 pudry, lusterko Pędzel Nowe pęseta ANNCO Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
DIOR CIENIE tester 7J01
ESTEE LAUDER cień 31 Ivy kod AA6 ESTEE LAUDER cień 06 lilac kod A57 (kolor na zdjęciu trochę przekłamany- bardziej liliowe są) SEPHORA CHROME 05 KOD 6Y1c- cień SEPHORA mousse 01 kod 7086B Paleta cieni Inglot maja55 nie ma Paleta cieni oriflame Pomadka max factor- wersja mini Pomadka Lancome Pomadka biała Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
MAM JESZCZE:
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dokładam pędzle
zdjęcie1 pędzelek chanel do cieni pędzelek do cieni (nie znam marki) zdjęcie2 pędzelki sephora (mam gdzieś jeszcze piąty pędzel muszę poszukać ![]() zdjęcie3 pędzel chyba do brwi zdjęcie4 pędzelek do różu
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Annayake Pour Elle woda perfumowana spray 100 ml
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za oliwke hipp i pędzel do rożu?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
FM103 odpowiednik DK red delicious 30ml
coś u mnie za to?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
. Pończochy samonośne Gatta czarne 1 para NOWE
w jakim są rozmiarze??? tusz Max Factor Masterpiece czarny kilka razy użyty tusz Max Factor 2000 Calorie czarny kilka razy użyty czy tusze nie są wyschnięte??? ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Podobają mi się: 4. Luksja Izotoniczny żel pod prysznic WSZYSTKIE NOWE NIE OTWIERANE brzoskwiniowy 1x NOWE melonowy 1x NOWE gruszkowy 2x NOWE
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Pojemność każdego żelu to 250 ml.
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
poczochy rozmiar 3/4
tusze nie są wyschnięte, obecnie wolny jest masterpiece bo 2000calorie w rezerwacji
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
a te cztery żele będzie ok za zapach??? Nie znam cen tych zeli- więc pytam czy by pasowało Ci??? ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
To pończochy za duże niestety. Tuszem masterpiece jestem zainteresowana. Może wezmę do tego jeszcze: * Podkład manhattan Soft&light long lasting kolor Sand beige - została połowa Mogłabym prosić o jakiś link do koloru???
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cena jednego żelu to ok 5 złotych chyba, ale wtedy moja paczka byłaby cięzka bo ponad kilogram, to za samą przesyłkę zapłaciłabym ok 17 złotych więc niestety niezbyt się to opłaca. Więc raczej jednak się nie zdecyduję.
pozdrawiam
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak- rozumiem,. a moze masz jakiś dość ciemny podkład??? Nie znam tych co masz w wątku więc pytam.
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
niestety nie znalazłam zadnego adresu o kolorze podkladu
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic Majeczko
![]()
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety z podkładów mam raczej jasne odcienie bo sama takich używam, chyba że nie trafie z kolorem przy kupnie ale to i tak są raczej jasne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
No to jednak nic
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za paletę sephora?
odp w moim ciuszkowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Noszę rozmiar 34 więc nic nie będzie na mnie dobre.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ZESTAWIK:
1,Kosmetyczka Dr Irena Eris 2,Atomizer Sephora z limitowanej edycji w kolorze różowym z zapachem Lacoste (żółte) nie pytajcie o pojemność bo nie znam 3,Lejek 4,10próbek zapachowych z różnym ubytkiem- widoczne na zdjęciu Oddam tylko jako cały zestaw!!! coś u mnie za zestaw? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.