|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Waga dziecka 32 tc
Witam.Piszę z taki pytaniem otóż po przeczytaniu różnych książek i szperajac na roznych forach przeczytalam ze dziecko w tym okresie wazy 2kg moje wazy 2400 z groszami czy da sie jakos obliczyc ile przy takiej wadze moze wazyc w 40 tyg??I przy jakiej wadze lekarze decyduja sie na cesarke??Moze to glupie pytania ale to moje 1 dziecko i jestem strasznie przewrazliwiona na tym punkcie a lekarza mi tak glupio zapytac.Jeśli któraś wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Waga dziecka 32 tc
ja bym się za bardzo nie nastawiała na jakieś wielkie przeliczania, dużo zależy od jakości usg. moja siostra np urodziła dziecko dużo mniejsze niż sugerowały to wszystkie (nie jedno i nie dwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga dziecka 32 tc
Cytat:
w moim przypadku sie sprawdzilo ,mialo byc ok 3 kg i bylo 2870. co do cc z powodu wagi dziecka to musi byc ona dużżaaa wiec nie nastawialabym sie na to skoro w 32 tygodniu wazy 2,400,do ksiazkowej wagi ma jeszcze 1 kg a tygodni tylko 8. Nie wiem dlaczego ci glupio pytac lekarza o swoje dziecko ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.