|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
perfum i kosmetyków, pilnie:)
No więc drogie Wizażanki, poszukuję:
PERFUMY: - Lancome Poeme - Chloe by Chloe - L'eau d'issey - CK Contradiction - "bezbarwne" opisane i wymienione tu KLIK! - irysowe - Cacharel Noa (klasyczna) - Ghost Deep Night - Chanel Allure (klasyczne, Sensuelle) - D&G Anthology La rue de la Fortune KOSMETYKI: -nabłyszczacze do włosów -do ust: matowe szminki, pomadki, pigmenty, balsamy pielęgnacyjne -dobre pędzle do róży -Benefitowe kosmetyki -wszystko z Sephorowej serii "Yes To Carrots" ![]() -suchy olejek z Nuxe Oddam wiele z mojego wątku! ![]() ![]()
Edytowane przez just green Czas edycji: 2010-02-06 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: perfum i kosmetyków, pilnie:)
witaj
zajrzyj do mnie posiadam cienie ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cacharel Amor Amor 30ml (EDT) bez kilku psików Cacharel Amor Amor Elixir Passion 8-10/30ml (EDP) Cacharel Amor Amor Tentation 2/30ml (EDP)(dla kolekcjonerów buteleczek ![]() Cacharel Amor Amor Tentation odlewka 10ml w atomizerze (EDP) niestety - cienie sypkie juz nieaktualne ![]() reszta jak najbardziej tak a znalazłabyś cos u mnie za te rzeczy co wymieniłam powyżej?? prosze o odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfum i kosmetyków, pilnie:)
Hej znajdziesz coś u mnie?
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.