|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wieczorowy maikjaż do sinych cieni pod oczami :(
Witajcie drogie wizażanki! W najbliższą sobotę mam wesele na które zamierzam ubrać się w długą elegancką blado różową suknię, jasne buty i czarną biżuterię. Problem mam z makijażem. Nie mam pojęcia jak się umalować żeby było elegancko i ładnie. Moim największym problemem są sino- brązowe cienie pod oczami (jabym 3 noce nie spała). Nic z tym nie umiem zrobić- tak mnie matka natura stworzyła i już. Każdy korektor, podkład tylko uwydatnia cienie w związku z czym nie używam w ogóle podkładów itp. Jaki makijaż mi polecicie? Tak , żeby było elegancko i ładnie.... Dodam, że nie mogę wyglądać na 17 lat
![]() ![]() Mam brązowe włosy do ramion i co z nich będzie to nie wiem jeszcze
Edytowane przez moniczka_2010 Czas edycji: 2009-11-24 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wieczorowy maikjaż do sinych cieni pod oczami :(
Hmmmmm a próbowałaś dermacolu? On ukryje niemal wszystko.
Co do makijażu to proponuje - przyciemnieć wyregulować brewki (stworzą oprawę oku) - jednak użyć podkładu lub chociaż pudru mineralnego tak by móc położyć róż (w jakimś ciepłym odcieniu) -zrobić linerem jakąś fajną jaskółeszkę, mocno wytuszować rzęsy,dolną powiekę przeciągnąć białą kredką usta potraktować czerwonym błyszczykiem lub mniej odważna wersja - koralowym. proponuję też zaryzykować z tym dermacolem ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wieczorowy maikjaż do sinych cieni pod oczami :(
witam.
ja od zawsze borykam sie z sincami. z tym, ze moje maja kolor prawie sinofioletowy. jedynym zbawieniem jest dobry korektor pod oczy. polecam z nouby ![]() bardzo ladnie kryje! ja mam kolor 1. bardzo jasny. pierwszy raz jak sie pomalowalam to nawet ne moglam uwierzyc wlasnym oczom, ze wygladam tak... swiezo? ![]() niestety jak do tej pory nie znalazlam innego sposobu na since. wiem, ze sinosc moze sknocić caly efekt makijazu! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.