|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymiana próbek i miniatur-mozna??
witam mam pare minitur perfum i innych kosmetyków, które dostawałam przy okazji zakupów w sephorze, czy mogę zaoferować na targowisku wymianę ich na inne kosmetyki? czy to zabroniane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: wymiana próbek i miniatur-mozna??
odpowiedzcie proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Sądzę, że miniatury i próbki które otrzymałaś jako prezent stanowią twoją własność - czyli - możesz nią rozporządzać jak chcesz. A już na pewno - masz prawo je wymienić na inne rzeczy, jeśli sama ich nie potrzebujesz.
![]()
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
patty ann napisał(a):
> witam mam pare minitur perfum i innych kosmetyków, które dostawałam przy okazji zakupów w sephorze, czy mogę zaoferować na targowisku wymianę ich na inne kosmetyki? czy to zabroniane? Możesz zaoferować je jako uzupełnienie, ale na pewno nie jako podstawowy przedmiot wymiany. Przyjęliśmy pewne zasady na Targowisku i chcielibyśmy się ich trzymać ![]() ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.