![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Artdeco, Kate Moss, Inglot, Vichy
Wymienione:
- Artdeco baza pod cienie - zużycie ok. 25-30% (tylko za Lumene) - just green - Ghost Sweetheart, balsam perfumowany 50 ml, użyty kilka razy - just green - Cień Bell, matowy kawa z mlekiem, przetestowany - just green - Avon, sypki migoczący cień czekoladowy - tylko przetestowany - just green - Artdeco Mineral Powder Foundation - odcień 3 soft ivory, z wymianki wizażanka użyła 2 razy, ja tylko przetestowałam na ręce, jest kartonik - Ditu77 Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-11-18 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
[QUOTE=kasiaa91;15129535]Utworzyłam nowy wątek bo w tamtym zrobił się mały bałagan
![]() Na początek kilka zasad: - wysyłam tylko przesyłką rejestrowaną - nie odmieniam się - jeśli masz negatywa/ mniej przekupek - wysyłasz pierwsza - nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz to odpisz proszę Kosmetyki na czarno - do wymiany Na czerwono - wymienione Raczej nie rezerwuję kosmetyków, chyba, że na czymś bardzo mi zależy. Nie wymieniam kosmetyków na ciuszki, gdyż mam ich aż za dużo ![]() Do wymiany mam: Artdeco Mineral Powder Foundation - odcień 3 soft ivory, z wymianki wizażanka użyła 2 razy, ja tylko przetestowałam na ręce Artdeco baza pod cienie - zużycie ok. 25-30% (tylko za Lumene) Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml Maybelline Pure Mineral - podkład mineralny odcień 021 Nude - zostało ok. 40% [QUOTE] ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hej
![]() pisalas u mnie ze podobaja Ci sie rozne kosmetyki. wybierzesz sobie cos w zamian za: Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml Artdeco Mineral Powder Foundation - odcień 3 soft ivory, z wymianki wizażanka użyła 2 razy, ja tylko przetestowałam na ręce ? i ew. podklad maybelline ale jaki to kolor? jasny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
moze teraz znajdziesz cos za
podklad maybelline kate moss
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
poszukam coś u Ciebie za escadę i mexxa, jak znajdę to dam znać
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- podoba mi się jeszcze kate moss ![]() więc jak Ty widzisz tą wymianke? Edytowane przez Brazylijka Czas edycji: 2009-11-06 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za to?
Avon Clearskin peeling - zużycie ok. 30-40% Avon, jeżynowy spray do ciała, zostało ok. 30% Oriflame maseczka yogurtowa z czarnej porzeczki - zużycie ok. 30% Oriflame kokosowy krem do rąk - zużycie ok. 50% coś u mnie? z Twojej wish mam poza wątkiem peeling enzymatyczny Ziaja Calma zaraz sprawdzę ile zostało i ci napiszę. edit: jednak tego peelingu malutko zostało. Myślałam że było więcej bo już go chwile nie używałam. Ale może coś wygrzebiesz u mnie w wątku.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-11-07 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml Maybelline Pure Mineral - podkład mineralny odcień 021 Nude - zostało ok. 40% Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
witaj
z chęcią bym się zamieniła na ten puder Artdeco za moje nową bazę Sephora zero brilliance (tylko otwarta nie uzywana) kupiona w październiku cienie Sephora mono w kolorze beżu i lekkiego brązu co ty na to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
chyba nie bardzo byłoby to korzeystne dla Ciebie, w takim razie podziękuje
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za Kate Moss Kate?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Kasia a moze powiedz co byś chcaiała za ten puder Artdeco???rozumiem ze byś była zainteresowana moją bazą i cieniami sephora + co jeszcze ( mozesz spojrzec w moj wątek) lub napisac co by cie interesowalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za kate moss
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Artdeco Mineral Powder Foundation?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Może znalazlabys cos za: Artdeco Mineral Powder Foundation i sypki cien czarny Avon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Artdeco Mineral Powder Foundation - odcień 3 soft ivory, z wymianki wizażanka użyła 2 razy, ja tylko przetestowałam na ręce Kate Moss Kate - ok. 55/100 ml paletka cienie i róży?
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej podoba mi sie u Ciebie kilka kosmetyków znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Z Twojej wish mam jeszcze balsam jessica simpson i smackers zółty hmm chyba juz nic
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Dessert treats delicious kissable whipped cream 113 g tylko nie znam daty waznosci bo mam rowniez z wymiany i raz go uzylam moze zuzycie jest 10% sama nie wiem ciezko okreslic ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Włąsnie najbardziej mi zależy na pudrze lub kate ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Za palazzo niestety nic, a za sam cień chyba nie warto się wymieniać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.