|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Żle się dzieje
Kurcze cos ostatnio Wizaż źle działa... coraz więcej uzytkowniczek, z tego co zauwazyłam zaczyna narzekać
![]() Giną posty, inne wyskakują z datą sprzed kilku dni, moj nick pojawia sie bez "_w-w" mimo ze w oknie nowej wiadomosci jest napisane "Twoj identyfikator: chuda_w-w" Poza tym kiedy chce załadowac nową strone pojawia sie napis ze nie ma dostępu do bazy danych ![]() Mam nadzieje ze wszystko wroci szybko do normy Pozdrawiam
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Żle się dzieje
Hej
Mi tez ciągle wyskakuje "nie masz dostepu do baza danych", nie ładują się wątki, nie mogę nic napisać ;(
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie tak samo. O tym że zginęły posty i recenzje z kilku dni, juz była mowa. Ale przez ostatnie pół godziny wściekłam się, bo nie mogłam napisać zadnego posta, alo go gdzieś wcinało (brak dostępu do bazy danych).
Nie mam już nerwów na dziś, idę się zdrzemnąć!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A mi ręce opadły jak zobaczyłam, że mój misternie przygotowany wątek na Targowisku zniknął, a z nim kilka ostatnich recenzji
![]() ![]() Swoją drogą nawet nie wiadomo, czy teraz cokolwiek odtwarzać, czy znowu istnieje groźba zniknięcia. Może Maga lub Zło udzieliliby krótkiego wyjaśnienia, jak się sytuacja ma? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, niech jakas "Sila Wyzsza" wytlumaczy nam co sie dzieje bo sie troche niepokoimy...
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie nalezy panikować. Maga jest teraz w pracy i jest bardzo zajęta, na pewno odezwie się wieczorkiem. Złośliwiec na pewno też teraz pracuje, może już rozgryza wizażowy problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
spoko jest dziewczyny - nie ma co panikowac - jak grzebie sie w bazach to wlasnie tak to wyglada
![]() ![]() Aha - nie piszcie najlepiej nic w kw itp. zeby sie nie wkurzac jak cos poleci ![]() ![]() pozdrowka ![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Drogie,
najwyraźniej mamy problem techniczny, ale ja niestety nic na ten temat nie umiem Wam powiedzieć, bo nie zajmuję się informatyczną "kuchnią" Wizażu ![]() Z mojej strony to wygląda tak samo jak u Was - http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1095888038 od wczoraj nie mogę dodać nic do tego co napisałam, poza tym że chyba ostatnio wymieniany był serwer wizażu, może się jeszcze "nie wdrożył". Nie umiem też odpowiedzieć czy i kiedy uda się odtworzyć stan bazy danych z wczoraj z godz. 23.00 (chyba wtedy trzęsienie ziemi było u nas ![]() Musimy zaczekać aż odezwie się Zło (który pewnie jest w zawodowych rozjazdach, skoro nie daje znaku życia). Techniczną stroną serwisu zajmują się jeszcze inne osoby, znane mi niestety tylko z ustnego przekazu jako "przystojniaki" ![]() Ale nie liczyłabym że się odezwą, widząc że czeka na nich 600 wojowniczo nastawionych Puderniczek + 1 Mrówa ![]() ![]() Cierpliwości życzę Wam i sobie też ![]() I lepiej ograniczcie (jeśli możecie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
maga napisał(a):
> Jak pisała Pal, takie rzeczy już się kiedyś udawały ... hehe no i nic sie nie wydawalo az tak tragiczne bo bylysmy informowane na biezaco ![]() ![]() ![]() ![]() > Musimy zaczekać aż odezwie się Zło (który pewnie jest w zawodowych rozjazdach, skoro nie daje znaku życia). kota nie ma to .... przystojniaki harcuja ![]() ![]() > Ale nie liczyłabym że się odezwą, widząc że czeka na nich 600 wojowniczo nastawionych Puderniczek + 1 Mrówa ![]() i tzw. cohones ![]() ![]() ![]() przystojniaki do boju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kilka dni temu Zło postawił nowy serwer bo poprzedni zdychał pod naporem rozgorączkowanych lasek
![]() ![]() 1. Nie zdążył go odpalić 2. zdążył ale mięśniak jeszcze słabuje na widok tylu atrakcyjnych kobit ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...key=1094804277 ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
O Zlo chwala Mrowku Zet ześ wreszcie wrócil
![]() ![]() Nareszcie wizaz dziala ![]() ![]() Oby coraz lepiej ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Gość
|
Serwer powinien teraz działać dobrze, ale w międzyczasie udało mu się zniszczyć wiele wątków na forum i kilkadziesiąt ocen na KW
![]() Zabieram się do niezbędnych napraw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Jest pięknie :-)))
Kobietki, z samego rana wznoszę toast mineralną niegazowaną
![]() ![]() ![]() ![]() Baza KWC jest naprawiona ! ![]() Posprawdzajcie to co Wam poznikało, ale wg mnie w KWC wszystko jest - łącznie z dopisanymi składami ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Gość
|
ważne dla recenzentek KWC z 23 i 24 września !!!
Eeee tam, udało się po prostu
![]() Mam prośbę o przejrzenie własnych recenzji, ponieważ 'gwiazdki' zniknęły z bazy i musiałem je po prostu wpisywać na podstawie opisu recenzji - stąd też możliwe są różnice w ilości gwiazdek, jakie przyznała recenzentka, a ile wpisałem tam ja ![]() Za problem przepraszam! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Re: ważne dla recenzentek KWC z 23 i 24 września !!!
zlosliwiec napisał(a):
> Eeee tam, udało się po prostu ![]() No właśnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.