|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Socha w reklamie tiffi
Hej. Dziewczyny, mam wielka prosbe, powiedzcie mi prosze, gdzie moge znalezc takie leginsy, jakie ma na sobie Socha w reklamie tiffi? Nie sa matowe, ale nie sa tez a'la latex. Chetnie przyjme tez linki do allegro. Z gory dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*sportaddict*
|
Dot.: Socha w reklamie tiffi
wg mnie wyglądają jak zwykłe lajkry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja widzialam takie w hm. jesli dobrze pamiętam to kosztowaly 39,90. sama przymierzam sie do zakupu. bo wet looki mi sie nie podobają, a zwykłe bawełniane jakoś dziwnie na mnie wyglądają
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hm, chyba wiem o ktorych mowisz, ale w H&m widzialam tylko szare. A czarne? prosze o pomoc?? moze macie link na allegro? bo ja nie moge znalezc :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam takie z bershki za 49,99. Kupowałam jakiś miesiąc temu, więc nie wiem czy jeszcze znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja też widziałam takie czarne w H&M, no i podobne, coś w tym stylu w Stradivarius
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.