|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
suknia ślubna Papa Michel model "emba" POMOCY!!!
Dziewczynki czy któraś z naszych wizazanek miała na sobie suknie ślubną Z kolegcji Papa Michel "Emba"?? Bo piekielnie mi się podoba a nie wiem jak to wygląda na normalnej kobiecie a nie na dwu metrowej wychudzonej modelce
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia ślubna Papa Michel model "emba" POMOCY!!!
Techniczne forum Uwagi techniczne, zgłoszenia zdjęć kosmetyków, problemy z hasłem i dostępem i inne...
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo piekna i mysle ze jezeli masz w miare szczupla talie i ladne plecy to bedziesz wygladala przepieknie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Popieram. W miarę szczupła, zaznaczona talia i jest ok. Nawet lepiej możesz wyglądać niż zbyt chuda modelka, bo może nie będzie aż tak dużego kontrastu między talią a początkiem bioder z różami i marszczonym materiałem. Jak sądzę prosiłaś o pomoc wujka googl'a?
Sama to przed chwilą zrobiłam, (często w ten sposób wyskakują np ogłoszenia) ale nic nie znalazłam... Przeszukaj też podforum "już po", bo tam też bywa mowa o sukniach i są zdjęcia.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki dziewczynki
jestem bardzo ciekawa jak ona wygląda od tyłu
Edytowane przez wioletq55 Czas edycji: 2009-09-01 o 08:40 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
heja nie wiem czy podjęłas jakąś decyzję odnośnie tej sukienki
ale ja ją miałam i musze ci powiedzieć że to najpiękniejsza sukienka ze wszystkich jakie przymierzałam. Ja już po slubie więc jeśli chcesz to możesz się ze mna skontaktować w celu przesłania zdjęć. Sukienkę sprzedaję więc jak coś to daj znaćPozdrawiam ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ja miałam tę sukienke i jest prześliczna. Jeśli nadal się nad nia zastanawiasz skontaktuj się ze mną przeslę ci zdjęcia. Pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.

Sama to przed chwilą zrobiłam, (często w ten sposób wyskakują np ogłoszenia) ale nic nie znalazłam... Przeszukaj też podforum "już po", bo tam też bywa mowa o sukniach i są zdjęcia.
jestem bardzo ciekawa jak ona wygląda od tyłu