|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...
Przez ostatnie osiem lat używałam najprostszego depilatora Philipsa, mam parę za i przeciw. Niestety zepsuł się i zmuszona jestem kupić nowy.
Bardzo, ale to bardzo proszę, jeśli któraś z was używała jakiegoś modelu tych firm,napiszcie które są lepsze, jakie mają wady i zalety. Przekopałam dotychczasowe dyskusje na temat depilacji na forach, ale nie znalazłam zbyt wiele. Dlatego będę wdzięczna za każdą informację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...
ja mam brauna silk-epil EverSoft. taki lekko lawendowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki namiastko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Od 5 lat używam Brauna Silk-epil. Jestem z niego zadowolona. Teraz są penie jakieś super udogodnienia i unowocześnienia, ale ponieważ działa i ja się do niego przyzwyczaiłam nie myślę zmieniać.
Philipsa nigdy nie używałam, nie mam porównania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]()
Jestem świeżo po zakupie depilatora Braun Silk - epil http://www.1komp.pl/produkt-41-164-4...et_and_dry.htm Długo się wahałam, bo ten model, jest sporo droższy od innych. Ale jestem zachwycona! Do tej pory stosowałam tylko plastry z woskiem, ale zaczęło mnie to męczyć. Nie mam podrażnień po depilacji. Sama depilacja nie jest też tak bolesna jak straszyły mnie przyjaciółki, pewnie to zasługa właśnie tego modelu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...
Ja sie własnie zastanawiam nad Braunem 7781 Wet & Dry oraz Braun 7781 i nad Philipsem Satinelle HP 6511/00 i Philips HP6515 i Babybliss Sexyliss G882E i nie potrafi wybrać. Tyle tego Ten jeden Philips ma nakładke chłodząca jest ona użyteczna? bo trzeba ją trzymac w zamrazarce jeśli ma działać i to mnie troche odrzuca od tego modelu. Próbowałaś w wannie sie depilować tym Braunem??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.