Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-11-28, 20:56   #1
Szpilka_
Raczkowanie

Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...

Przez ostatnie osiem lat używałam najprostszego depilatora Philipsa, mam parę za i przeciw. Niestety zepsuł się i zmuszona jestem kupić nowy.
Bardzo, ale to bardzo proszę, jeśli któraś z was używała jakiegoś modelu tych firm,napiszcie które są lepsze, jakie mają wady i zalety. Przekopałam dotychczasowe dyskusje na temat depilacji na forach, ale nie znalazłam zbyt wiele.
Dlatego będę wdzięczna za każdą informację
Szpilka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-11-28, 21:22   #2
namiastka
Rozeznanie

Re: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...

ja mam brauna silk-epil EverSoft. taki lekko lawendowy a ponieważ kupowałam go, gdy zamiast tego modelu wchodził nowy (w sumie taki samiuteńki, te same funkcje i części, tylko kolorkiem się delikatnie różni i chyba kształtem przycisku), to go dostałam w sklepie za małe pieniądze! Mam go od połowy wakacji i jestem z niego bardzo zadowolona (wcześniej nie miałam żadnego, więc nie mogę zrobić porównania)
namiastka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-11-28, 23:28   #3
Szpilka_
Raczkowanie

Dzięki namiastko Czy ktos wie może coś jeszcze? Plosiam
Szpilka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-11-29, 07:51   #4
olencja
Rozeznanie

Od 5 lat używam Brauna Silk-epil. Jestem z niego zadowolona. Teraz są penie jakieś super udogodnienia i unowocześnienia, ale ponieważ działa i ja się do niego przyzwyczaiłam nie myślę zmieniać.
Philipsa nigdy nie używałam, nie mam porównania.
olencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-13, 15:54   #5
Caliope82
BAN stały

Thumbs up Dot.: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...

Jestem świeżo po zakupie depilatora Braun Silk - epil http://www.1komp.pl/produkt-41-164-4...et_and_dry.htm Długo się wahałam, bo ten model, jest sporo droższy od innych. Ale jestem zachwycona! Do tej pory stosowałam tylko plastry z woskiem, ale zaczęło mnie to męczyć. Nie mam podrażnień po depilacji. Sama depilacja nie jest też tak bolesna jak straszyły mnie przyjaciółki, pewnie to zasługa właśnie tego modelu . Generalnie widzę same plusy... cenę sklep internetowy rozłożył mi na raty więc wydatek póki co zdaje się być nieodczuwalny .
Caliope82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-13, 15:58   #6
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Re: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...

Cytat:
Napisane przez olencja Pokaż wiadomość
Od 5 lat używam Brauna Silk-epil. Jestem z niego zadowolona. Teraz są penie jakieś super udogodnienia i unowocześnienia, ale ponieważ działa i ja się do niego przyzwyczaiłam nie myślę zmieniać.
Philipsa nigdy nie używałam, nie mam porównania.
Dokładnie to samo chciałam napisać. Braun mnie nigdy nie zawiódł, Philipsa nigdy nie używałam
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 07:32   #7
justaa
Rozeznanie

Dot.: Depilator: Braun czy Philips?Bardzo proszę pomóżcie...

Ja sie własnie zastanawiam nad Braunem 7781 Wet & Dry oraz Braun 7781 i nad Philipsem Satinelle HP 6511/00 i Philips HP6515 i Babybliss Sexyliss G882E i nie potrafi wybrać. Tyle tego Ten jeden Philips ma nakładke chłodząca jest ona użyteczna? bo trzeba ją trzymac w zamrazarce jeśli ma działać i to mnie troche odrzuca od tego modelu. Próbowałaś w wannie sie depilować tym Braunem??
justaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości