|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() yves rocher - SEBO SPECIFIC
hej dziewczyny, używacie może kosmetyków z yves rochers sebo specific bo mam takie pytanie: ile lat trzeba mieć żeby je używać i właśnie w tym problem bo ja mam 16 l. i nie mogę na całym internecie znalaść czy one są do mnie czy np. do kogoś kto ma 30, 40 czy więcej lat
![]() wiem że to może głupie pytanie ale słyszałam od dużo osób że to dobra firma i chciałam raz spruboać i dlatego się pytam bo niechciałabym kupić jakieś kosmetyki dla starszych pań ![]() ![]() z góry dzieki za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: yves rocher - SEBO SPECIFIC
Ja używam kosmetyków tej firmy i są naprawdę świetne dla mojej wrażliwej cery, ale sebo specific nie stosowałam niestety, więc ci nie pomogę, ale jak zamierzasz go kupić to zapytaj w drogerii yves rocher. Tam z reguły panie duzo wiedzą na temat tych kosmetyków i na pewno ci doradzą.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no tak z tym że najbliższy sklep yves rocher jest około 60 km odemnie oddalony więc chciałam najpierw spróbować tak się zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja używam kremu do mycia twarzy i kremu na noc z tej serii i jestem zadowolona.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.