|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana ciuszków !Hej! Jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość
![]() Mam parę rzeczy do wymiany. Ciuszki są zadbane. ![]() ![]() Poszukuję; rurek z przetarciami sweterków przedłużanych kamizelek bucików ![]() Podkoszulków bluzek z długim rękawem i różnych rzeczy, które wpadną mi w oko ![]() Wysyłam dodatkowe zdjęcia zainteresowanym ![]() ![]() 1. Sweterek w paski czarno-szare praktycznie nowy, firmy DOVIDED, rozmiar 8, pasuje na S/M 2. Sweterek w paski szaro-różowe, formy BIK Bok, rozmiar S. Super dopasowany do większości figur. 3. Sweterek szary od Cubusa, rozmiar S, mięciutki i bardzo wygodny. 4. Spodnie jeansowe, lekkie ślady użytkowania, rozmiar xs 5. Parę różnych opasek, większość mało noszona. 6. Cienie do powiek prosto z Tunezji, parę razy użyte na specjalne okazje, błyszczące, ładnie się prezentują. 7. Żel do ciała, nieużywany! ![]() 8. Puder jaśnitki, ładnie kryje, mało używany, wyjątkowo ładnie pachnie, prosto z Tunezji. 9.Bransoleta na rękę, prosto z Londynu. Edytowane przez perfectbeauty Czas edycji: 2009-12-15 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.