Klapa emocjonalna!!! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-08, 15:04   #1
biala9991
Raczkowanie

Klapa emocjonalna!!!

Ktoś ma podobnie?

Edytowane przez biala9991
Czas edycji: 2010-07-27 o 13:46
biala9991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 16:38   #2
mon88
Zadomowienie

Dot.: Klapa emocjonalna!!!

Razem do seksuologa! Nie ma się co męczyć!
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 17:57   #3
charlie13
Raczkowanie

Powiedz to mężowi. Jesteście ze sobą 3 lata, i nie przyszło Ci do glowy, zeby z nim o tym porozmawiać? Skoro mieszkacie z rodzicami, zostawcie im na jeden dzien i noc dzieci do opieki, i wybierz się gdzies z męzem, potem spędzcie razem noc w innym miejscu. Kolacja, lub cos w tym stylu moze Cie rozluzni, przypomnisz sobie momenty jak bylas młodsza i mialas ochote na seks to powinno pomóc. Albo seksuolog.
charlie13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 20:08   #4
paula78
Zakorzenienie

Mąż zamiast ci pomoc cie sznatazuje przez co ty sie zmuszasz. nie dobrze.

Zostawic dziecko i wyjsc gdzies razem ,wyjechac na weekend,wynajac pokój w hotelu,ubrac sie fajnie ,isc do fryzjera cokolwiek.

Jestescie 3 lata razem?ogólnie czy po slubie ?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-09, 21:30   #5
malowana lala
Raczkowanie

a może to jego wina, nie Twoja?
może nie czujesz się przy nim atrakcyjna, adorowana i podziwiana, więc jesteś zablokowana, wstydzisz się swojej nagości, niedoskonałości...
może zamiast szantażować powinien Ci okazać, że jesteś dla niego atrakcyjna, a nie tylko służysz do zaspakajania jego chęci...
może faktycznie najbardziej potrzebna jest Ci poprawa samopoczucia, fryzjer, ciuch, ktoś, kto popatrzy z podziwem...

Edytowane przez malowana lala
Czas edycji: 2009-10-09 o 21:32
malowana lala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 09:17   #6
KaHane
Raczkowanie

GG do KaHane Send a message via Skype™ to KaHane

Znam to - moja siostra cioteczna jak i wiele kobiet ktore znam i które są dwa lata po dziecku maja podobne odczucia. Chodzi o to, że za mało skupiacie sie na sobie - A W SZCZEGÓLNOSCI TY na samej sobie. Najpierw powinnas sama poczuc sie atrakcyjna - wtedy staniesz sie atrakcyjna i uwierzysz w siebie. Potrzebny wam weekend we dwoje - on powinien sie postarac. Porozmawiaj z nim szczerze
~ Search for the Full Moon... ~
KaHane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 10:23   #7
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez biala9991 Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu zauważyłam,że seks dla mnie mógłby nie istnieć,ale nie tylko to...nie wiem co się dzieje,ale jak mąż chce się namiętnie całować,pieścić itp to mnie to odpycha,drażni,myślę wtedy o tym aby jak najszybciej skończył,przytulam się wtedy mocno żeby nie miał możliwości całowania,pieszczenia itp. i zaciskam zęby,po wszystkim go przepraszam,bo wiem,że go to boli.Nie raz mi mówił,że jak tak dalej będzie to on kiedyś nie wytrzyma i zaspokoi swoje potrzeby gdzie indziej,nie tylko te fizyczne...Mówi,że już mnie nie podnieca(czasami myślę,że tak może być ),że kiedyś kochaliśmy się kilka razy dziennie,a teraz od miesiąca wcale...Jesteśmy od prawie trzech lat razem,mamy dwuletniego brzdąca.Myślę też,że wiele czynników się na to składa...siedzę całymi dniami z dzieckiem,rzadko gdzieś wychodzimy razem,mieszkamy z moją rodziną gdzie podczas uniesień musimy być cicho,żeby czasem się nie wydało,bo na pewno byłaby to sytuacja krępująca...ehhh a i mąż mi nie pomaga,czasem sobie głupkowato ze mnie żartuje,mam też kompleksy na temat swojego ciała po ciąży,a i mąż lubi mnie troszkę podrażnić na temat innych dziewczyn,chyba nie czuję się dowartościowana,nie wiem jak sobie pomóc...Ktoś ma podobnie?
witaj w klubie... mam dokładnie tak samo jak ty... tak jakbym czytała o sobie
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-15, 16:59   #8
Elfir
Zakorzenienie

Tak było zawsze, czy dopiero od jakiegoś czasu?

No bo jak zawsze, to zrobiłas błąd, wiążąc się z tym facetem
A jesli od niedawna to znaczy jakas blokada, którą moze usunąc terapia.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 21:37   #9
biala9991
Raczkowanie

zablokowałam się na amen!!!

Edytowane przez biala9991
Czas edycji: 2010-07-27 o 13:47
biala9991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 20:16   #10
Dyskrecja
BAN stały

W takich przypadkach warto po prostu rozmawiac,maż wcale ci tego nie ułatwia ale całkowita blokada nie doprowadzi do niczego dobrego. Uwierz mi na słowo.
Dyskrecja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości