|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() prezentacja w power poincie
dziewczęta jak w temacie -robila moze ktoras z was??
ja mam prawie juz cala zorbiona slajdy , poustawiane przejscia slajdoiw (co ile sekund) ale nie umiem dolaczyc dzieweku tak aby gral on przezc ala prezentacje od pocztaku do konca juz nawet zamienilam mp3 na plik typu wav czy ktoras z was wie jak to zorbic ?? bo ja sie poddaje juz od 3 dni siedze i probuje ten dziwek dograc i jakos nie umiem :| Poza tym mam pytanie czy jak juz misie uda wgrac ten dzwiek i wsyztsko dopiac na ostani guzik czy moge zpaisnay plik zeminic ..tzn czy zapsisana koncowke czyli ppt zamienic na pps .aby plik po kliknieicu sie od razu otworyzl jako prezentacja ..czy raczje nie moge i za kazdym razem kiedy bedize hciclaa zagladanac w prezentacje bedize mi sie otwieral power point ... cierpliwie z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz !!! pozdrawiam
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: prezentacja w power poincie
Up Up
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wiesz co, ja nie wiem dokładnie, ale musisz pokombinować w ustawieniach, klikach na ten obrazek z dzwiękiem (głośnik) i tam gdzieś można ustawić przez ile dzwięk ma być puszczany. Tylko pamiętaj, że jak to na płytkę nagrywasz, to żebyś tą piosenke też przegrała, tak oddzielnie, obok prezentacji bo ja nie to nie będzie działał. A co do zmian w zapisie to niewiem ,ale wydaje mi sie że możesz zmmienić.
pozdraiwma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dziekuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
otwierasz prezentację, klikasz plik - zapisz jako, pojawia ci się okienko, w którym na samym dole masz opcję zapisz jako typ. tam wybierasz: "Pokaz programu PowerPoint" no i zapisujesz
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dzięki paula
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() jak będziesz jeszcze mieć jakieś pytania co do Power Pointa to chętnie pomogę, bo można powiedzieć, że jestem w nim dosyć dobrze obeznana ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
to super
![]() jak będę miała jakies pytania to zgłoszę się do ciebie jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
OK! pozdrawiam również
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() dopiero zaczynam bawic sie w power poincie,chcialabym zrobic fajna prezentacje ![]() ![]() ![]() a potem takie cus(foto12) Edytowane przez kasiuniaaa86 Czas edycji: 2008-01-08 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Podepne sie pod watek i zapytam czy macie jakis pomysł na prezentacje, musze ja zrobic na iformatyce a wogóle nie mam pomysłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Kiedyś robiłam prezentację na temat nauki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To wcale nie jest takie trudne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za pomysły na pewno skorzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Oj tego niewiem jak to z tym jest! Ale jak u mnie na wykladzie wykladowca pokazywał pokaz w power poincie to mial dzwiek wlaczony w zupelnie innym programie chyba w windows media player i leciala muzyczka przez cały pokaz sobie w tle!
Jesli nie bedziesz wiedziala jak zrobic to z tym dzwiekiem,mozesz zrobic tak jak Ci napisalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja swoje pomysły mogę podsunąć, robiłam wiele prezentacji, w tym na zaliczenie przedm. na studiach, robiłam o excelu, f-disku, dyskach twardych, o zwierzętach chronionych (po ok. 50 sladów), niektóre z piosenkami, niektóre z dżwiękami, dla brata robiłam na zal. i była to prezentacja o dyskach a w tle była piosenka "sąsiadka"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobilam dokladnie tak ale nadal idzie przy pierwszym i nawet sie nie chce na drugi slajd samoczynnie przeskoczyc tylko musze mycha naciskac i sie przelacza i miuzika znika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
edit
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-07-07 o 08:21 Powód: nieaktualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
![]()
Mam problem i bardzo proszę o pomoc!
Mam prezentację w Power Poncie, dołączyłam do niej muzykę w formacie mp3. Muzyka odtwarzana jest tak, że po kliknięciu na prezentację słyszymy kawałek aż do ostatniego slajdu. W prezentacji mamy też wiele zdjęć. W czym problem? Ano w tym, że chciałabym: 1.) Wysłać prezentację do innych tak żeby po ściągnięciu otwierała się od razu jako pokaz 2.) Czy wtedy otworzy muzykę i zdjęcia? Sprawa pilna, jakoś tak na wczoraj, dlatego tym bardziej proszę NIE OLEWAJ! ad. 1.) Zmieniłam rozszerzenie pliku z ppt na pps - otwiera od razu jako pokaz. Pytanie tylko czy każdy to otworzy? Każdy w domyśle - ten kto nie ma Power Pointa lub ten kto ma starsza wersje tego programu?
Stań się lepszym człowiekiem. I zanim poznasz kogoś upewnij się, że znasz siebie i że nie będziesz chciał być taki jak on chce, ale będziesz sobą. G.G. Márquez Edytowane przez caelum Czas edycji: 2009-12-07 o 09:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.