|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
B.Spears IN CONTROL 93gr/1ml
Nazwa zapachu i pojemność: B.Spears IN CONTROL 100ml
Miejsce zakupu: http://www.allegro.pl/item828471591_...iet_100ml.html Link do opisu nut: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ontrol-EDP.htm Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: Flakon kosztuje 82,99zl w zaokrągleniu 83zl Wysyłka od sprzedającego do mnie 10zl dzielona na liczbe kupujących Kwota za 1 ml zapachu: 0,83zl za 1ml bez wysyłki Termin zbierania wpłat: jak najszybciej (do 10. grudnia), Posiadane atomizery i ich ceny: nie posiadam aktualnie atomizerkow ale służe szczelnymi fiolkami z ktorych zapach można przelac do atomków mam fiolki 7ml i 10ml po 0,25gr.za sztuke Mozliwe atomizerki 10ml po 3zl za 1szt Dostepne 3szt. Koszt wysyłki do współkupujących: wysyłka plus koperta 6zl KOSZT 1ML wraz z przesyłka od sprzedającego 93gr. Poprawione na prośbe Pani moderator Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: rypka85 20ml + flaszeczka iloneczka1 5ml aga_tka_2 10ml Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2009-12-04 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: B.Spears IN CONTROL 83gr/1ml
Też 5kę
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
rypko uzupełnij jeszcze w pierwszym poście pojemność flakonu.
W większości zakupów przyjęło się że cena przesyłki od sprzedawcy wliczana jest w cenę flakonu i w ten sposób oblicza się cenę za 1ml. Jest to bardziej sprawiedliwe. Dzieląc przesyłkę na liczbę kupujących ktoś kto zamówi 30ml i osoba która bierze 5ml zapłacą np po 2 zł za przesyłkę, co nie jest sprawiedliwe. 82,99zl + 10zł za przes = 92,99zł daje to 0,9299zł/ za 1ml
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
poproszę 10 ml w atomku
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście iloneczko1 ze moge wysłac razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: B.Spears IN CONTROL 93gr/1ml
ja chętnie zapiszę się na 10 ml
Tylko mam pytanie kiedy ten zapach będzie? bo 10 grudnia już minął, a kompletu dziewczyn nie ma ... pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.