|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Euphoria Blossom ,Gres Grain De Folie
nieaktualne
Wymienie Euphoria Blossom 30/50ml ,kartonik Gres Grain De Folie 50 ml bez psikow Szukam The One,Mademoiselle i innych slodkich perfum Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2009-12-12 o 07:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: Euphoria Blossom ,Gres Grain De Folie
a może coś u mnie za blossom??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej ,My Givenchy wpadlo mi w oko,ale widze ze za Wish i pojemnosc sie nie zgadza,chyba ze bym cos dolozyla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
jakbyś miała co dołożyć to chętnie. Euphoria blossom jest akurat moim wishem
![]() a znalazłabyś coś jeszcze za gres grain de folie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Za Gres nic nie znalazlam ,natomiast niewiem czego szukasz,co Ci zaproponowac na dokladke za te 10 ml,czego szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
napisałam w moje wishliscie czego szukam
![]() She Wood, Versense, Benefit Lee Lee, L'Imperatrice, La Lune, Miss Dior Cherie L'Eau, Gucci Flora, wszystkie Max Mary, Escada Into the Blue, Euphoria Blossom, Lacoste Pour Femme, Beckham Intimately, Sean John Unforgivable (damski i męski) - słodkie niszowce, zwłaszcza waniliowe i budyniowe - CSP Matin Calin, Amour de Cacao, i inne CSP do testów, Serendipitous, La Maison de la Vanille może masz coś z tego? albo jakąś odleweczkę świeżego zapachu na lato właśnie w stylu euphorii blossom? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;15777200]cos za euphoria blossom?[/QUOT Niestety nic,dziekuje ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Rowniez nic ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Dziekuje Tompolu ale nic nie znalazlam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
najbardziej mnie zaciekawił dezodorant halle berry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moge oddac dezodorant i baze Max faktor,odpowiada Ci taki uklad?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
słuchaj, nie chcę brać za dużo od Ciebie, bo tak naprawdę to nie wiem sama czy jest tam 35ml czy 40ml, ale halle berry mnie interesuje. Może znalazłabyś jakiś drobiazg u mnie, który by Ci się przydał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=alphala;15790289]słuchaj, nie chcę brać za dużo od Ciebie, bo tak naprawdę to nie wiem sama czy jest tam 35ml czy 40ml, ale halle berry mnie interesuje. Może znalazłabyś jakiś drobiazg u mnie, który by Ci się przydał?[/QUOTE
ZAinteresowal mnie tylko spray Matrix ale to znowu chyba za duzo z Twojej strony,chyba ze dorzuce cos jeszcze z kolorowki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
z kolorówki to tak naprawdę nie potrzebuję nic, może tylko tusz do rzęs pogrubiający, ale tylko nowy. Z tym matrixem to jest tak, że jakoś ciężko mi się z nim rozstać, bo w sumie robi to, co do niego należy i chyba go wycofam jednak
![]() jeśli jesteś chętna na wymianę euphoria blossom 30/50 + halle berry dezodorant za my givenchy dream 35-40ml/50 to ja się zgadzam jak najbardziej i dorzucę jakiegoś gratisa "niespodziankę" ![]() P.S. czy mogłabym dostać dosłownie 0,5ml gres grain de folie do przetestowania? Tyle się o nich naczytałam a nie ma gdzie powąchać ![]() Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-12-11 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=alphala;15793071]z kolorówki to tak naprawdę nie potrzebuję nic, może tylko tusz do rzęs pogrubiający, ale tylko nowy. Z tym matrixem to jest tak, że jakoś ciężko mi się z nim rozstać, bo w sumie robi to, co do niego należy i chyba go wycofam jednak
![]() jeśli jesteś chętna na wymianę euphoria blossom 30/50 + halle berry dezodorant za my givenchy dream 35-40ml/50 to ja się zgadzam jak najbardziej i dorzucę jakiegoś gratisa "niespodziankę" ![]() P.S. czy mogłabym dostać dosłownie 0,5ml gres grain de folie do przetestowania? Tyle się o nich naczytałam a nie ma gdzie powąchać ![]() Ok,tylko musze znalazc fiolke,zgadzam sie na taka wymianke ,potem napisze pw,teraz uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.