![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lista prezentów dla Św. Mikołaja
Zgodnie z tradycją, jaka powstała na Wizażu, coprawda świeżą, bo to dopiero od dzisiaj funkcjonuje taka nowa etykieta można by rzec, żeby innym przesyłać niepotrzebne rzeczy. Coprawda wpisałam się w wątku innej Wizażanki, która taką tradycję rozpoczęła, niemniej jednak uznałam, że głupio tak komuś włazić z butami do wątku i założyłam swój. To mój taki wątek, gdzie ja napiszę, co bym chciała od Świętego Mikołaja, a jak ktoś by mi chciał przysłać to ja chętnie
![]() a więc.. chciałabym bronzer Chanel nr 62, nowy w welurowym etui, z ubytkiem max 5 proc. ![]() jeżeli ktoś by też coś chciał, proszę śmiało wpisywać, bo to ogólnodostępny wątek do św. Mikołaja. ps. z narzeczonym ustaliliśmy, że na Święta kupimy sobie obrączki, także w tym roku nie dostanę prezentu, ale głupio.. ![]() także tym bardziej, jakby ktoś chciał coś dać, niech śmiało śle ![]() przydałby się taki krem pod oczy Sisleya Sisley 550 zł/15 ml, ale jak komuś niepotrzebny, albo zawala łazienkę, to niech śle. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-30 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lista prezentów dla Św. Mikołaja
to ja bym chciała shimmera diamond pop
![]() i Shalimara, ale koniecznie 100 ml i EDP ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak komus zbywa, to ja chętnie przygarne
![]() J`adore, Chanel 5,Chance, czyste perfumy ![]() Serum Kawiorowe La Prairie No i już takie drobiazgi, które na pewno komuś zawalają nie potrzebnie szafki, jak kremiki pod oczka Kanebo, Sisley, Shiseido i inne drobiazgi ..... selektywne ![]() ale nie poniżej 100zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jesteście okropne :P
Layla kremik Sisleya ten pod oczy i jakiś na całą buzię mam ale tylko próbeczki niestety ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szok, szok, szok...................:m dleje: ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście świetne
![]() ![]() ![]() ja tak niewiele chciałabym, naprawdę ![]() Meteorki Beige Chic i Pastel White Flaszkę FdB Shiseido Chergui Lutensa Może choć MF 2000calorie dostanę ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-11-30 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jejkuś...coś wspaniałego Layla
![]() ![]() Mi się marzą (obecnie) tak jak Donce ![]() Guerlain prasowane meteorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo bym chciala prasowane meteoryty,podklad diora nude,jakas piekna paletke cieni-najchetniej diora z nowej kolekcji
![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-11-30 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mikołaju, ja chcę tylko ten cholerny pędzel ![]() ![]() ale Meteorkami Motylami też nie pogardzę albo prasowanymi... ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No to i Kolci listy nie może zabraknąć... co by od Mikołaja dostać chciała
![]() - Carla Fracci, Salome ![]() - Annick Goutal, Mandragore ![]() - Kilian, Straight to Heaven, White Cristal ![]() - Lubin, Idole ![]() - Amouage, Dia ![]() Skromnie, bardzo skromnie... ![]() Ha, to kto chętny zostać moim Mikołajem lub Mikołajową ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak narawde, to pffffyyy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
może jak dopiszecie, że pokryjecie koszty przesyłki, to Mikołaj spełni wasze marzenia.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kochana ja bym chciala te 3 rodzaje standardowych i tez ta limitowke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Ja bym chciała
![]() Czekoladowe kosmetyki do kąpieli Aquolina... ![]() Paletkę wrzosowych cieni dobrej marki... Pędzel do pudru i do różu... Róż jakiś... bo takowego nie posiadam i uznałam że może czas zacząć używać... Próbki różnych perfum... Ale zupełnie to spokojnie mogłabym się z jakąś wizażanką wymienić mikołajkowym prezentem :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Fajny wątek, hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę super wątek, proponuję później założyć nowy wątek "Pochwal się co dostałaś od wizażowego Mikołaja" ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
A już tak całkiem serio, to przygarnęłabym malutka ilość najnowszych meteorków, kilka kuleczek.
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Santa baby, just slip a sable under the tree
For me Been an awful good girl Santa baby, and hurry down the chimney tonight Santa baby, a drive top canten Light blue I'll wait up for you, dear Santa baby, and hurry down the chimney tonight Think of all the fun i've missed Think of all the fellas that i haven't kissed Next year i could be just as good If you'll check off my christmas list Santa honey, i want a yacht and really that's not, alot Been an angel all year Santa baby, and hurry down the chimney tonight Santa cutie, there's one thing i really need The deed To a platinum mine Santa cutie, and hurry down the chimney tonight Santa baby, fill my stocking with a duplex And checks Sign your "x" on the line Santa baby, and hurry down the chimney tonignt Come and trim my christmas tree With some decorations bought from tiffany's I really do, believe in you Let's see if you believe in me Santa baby, forget to mention one little thing A ring I don't mean on the phone Santa baby, and hurry down the chimney tonight Hurry down the chimney tonight, Hurry tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
jakie Wy jesteście małostkowe...
![]() ![]() Mnie się marzy... - krem, który faktycznie odmładza... - odżywka do włosów, która faktycznie włosy ODŻYWIA,;cudu chcę, bo włosy są martwe... - balsam do ciała o działaniu Photo Shopa - perfumy pachnące szczęściem a to wszystko kurierem na jutro, żeby do Świąt zdążyło zadziałać ![]() Pozdrawiam z uśmiechem Was wszystkie !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-11-30 o 23:17 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a z sisleya niestety żadnych próbek nie mam ![]() ![]() będę żyć miłością ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-12-01 o 00:42 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ACHTUNG!!!
zablokowali dzabulkę za listę do Mikołaja! Kryć się kto może, bo i po nas przyjdą. ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-12-01 o 00:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.