|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wymienię się
Cześć jestem tu nowa ale mam nadzieję że szybko się tu odnajde.Mam spoto ciuszków na wymiane.Jestem z Warszawy i tylko z osobami z Warszawy chce dokonywać transkacji(odbiór osobisty).Jeżeli ktoś jest chętny na wymiane to interesują mnie ciuszki w rozmiarach 36/38:
spódniczki spodnie bluzeczki(letnie) sweterki bluzy sukienki dodatki oj ogólnie proponujcie co macie na wymiane,wysyłajcie zdjęcia,zawsze da się dogadać.Ciuszki miałam na sobie pare razy więc są w stanie bdb.ZapraszamPozdrawiam *spódniczka na jesień,zima,ciepły materiał,rozmiar 36/38 *spódnica terranova rozmiar 38- *koszulka nocna satyna rozmiar 38- *spódniczka rozmiar 36,fajny lejący sie materiał *bluza rękaw 3/4 rozmiar 38/40 firma PHILIP RUSSEL *top SISLEY,rozmiar 38 *niebieski sweterek firmy ZARAZ,rozmiar 38 *sukienka orsay,rozmiar 36 *bluzka z kapturem rozmiar 36/38 *czerwona letnia z krzyżaczkiem na plecach,rozmiar 38/40 Edytowane przez beciol Czas edycji: 2010-02-14 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymienię się i sprzedam ciuszki
możesz tylko wymieniać
usuń slowo "sprzedam", bo inaczej wątek zostanie zamknięty patrz regulamin
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: wymienię się i sprzedam ciuszki
dodaje reszte ciuszków
*dwuwarstwowa bluzeczka,rozmiar 38 *czerwono biała rozmiar 38 *bluzka z rękawami 3/4 C&A *pomarańczowa bluzeczka rozmiar 38 *bluzka z długim rękawem z fajną aplikacja na plecach rozmiar 38 *bluzka dwuwarstwowa z golfikiem rozmiar 36/38 *cienki golfik romiar 36/38 *kamizelka rozmiar 38(jeden defekt brat jednego guzika) *spodnie jeans rozmiar 38,mam dwie takie pary Edytowane przez beciol Czas edycji: 2010-02-14 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wymienię się
Zanim zmieniłaś treśc postu zauważyłam "próbę sprzedaży". Tytuł wyedytowałam, z postu wyżej usuń kwoty.
Jednocześnie radzę zapoznać się z regulaminem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Sory że napisałam ,,sprzedaż''oczywiście chętnie się wymienie.Ale niebardzo wiem jak mam zmienić tytuł wątku,prosze o odpowiedź to zmienie tytuł na samo ,,wymienie''.A jak narazie ciąg dalszy ciuszków:
*bransoletka z nad morza *brązowa torba(mieście A4) *bransoletka z nad morza *torba(niemieści A4) *bluzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
zajrzałam....przeczytałam .Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam:P pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.