|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
czy kupisz produkt ponownie-wątpliwosci
ja wiem wiem,ale dla mnie obecnie horror stanowi pytanie-czy kupisz ten produkt ponownie tak/nie
glownie dlatego ze ja jak wiekszosc kobiet ciagle szukam idealu i ilosc takich komsetykow,ktore kupie ponownie to na ocenionych 101 moze z 5. uwazam ze powinny byc conajmniej 3 mozliwosci do wyboru tak tak,ale tylko jesli trafi sie okazja nie wyobrazmy sobie ze ktos dostal dosc drogi kometyk(za ponad 100zl-czesto sie zdaza) i jest bardzo zadowolony wystawia 4 * ale nie kupi ponownie bo go nie stac. a potem zarzuca sie mu niescislosci w ocenie ![]() nie wiem jak to sie przeklada na realizacje,ale biorac pod uwage ze 90% recenzetow to kobiety ktore sa mocno niezdecydowane z natury ![]() czuje sie sztucznie zmuszona do deklaracji-kupie czy nie kupie. po prostu uwazam ze ta funkcja jest potrzebna-ale nie w takiej formie jak teraz.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: czy kupisz produkt ponownie-wątpliwosci
Tez dzis o tym pisalam ale przy okazji innego wątku.
Mam podobne odczucia jak ty. Mozna by dodac jeszcze "nie wiem" do wyboru. W moim przypadku chodzi mniej wiecej o to samo... daje czemus 4 gwiazdki ale wciaz poszukuje czegos lepszego wiec raczej nie wroce do tego kosmetyku. Chyba ze okaze sie ze jest najlepszy albo jakos trafi sie okazja aby go kupic- np. bedzie w korzystnej promocji. Sa rzeczy, ktorych uzywam niemal bez przerwy i do ktorych wracam zawsze. Wtedy bez wyrzutow sumienia zaznaczam "tak". Ale przyznaje ze czesto musze troszke sklamac ![]() To bez sensu, ale przeciez nie da sie nie zaznaczyc nic...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Był już dosyć obszerny wątek na ten temat:
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1102669515 Nieskromnie dodam, że wysunęłam tam pewną propozycję,którą uważam za bardzo udaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Złosiu się załamał ... (?)
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hehe.Tak sądzę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
OO... Jakim cudem przegapilam ten wątek
![]() Ale Złosiu jest nieugiety. A ja czasem wolalabym nie zaznaczyc nic niz cos co nie pasuje do ogolnej oceny. Koko co do twojego pomyslu to... Normalnie wyfilozofowalas ![]() Dobry pomysl, wtedy nie mialabym juz takich wyrzutow sumienia ze klamie zaznaczajac "tak" (bo kupilabym a nie kupie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie byl taki watek,nawet go sledzilam jakis czas temu ale potem sie urwal.a ten system wprowadzony zostal juz jakis czas temu,ocenilam ok.20 kosmetykow z opcja tak/nie i mysle ze teraz odpadly mnie glebsze refleksje.
i naprawde szczerze mowiac-odechciewa mi sie oceniania kosmetyku jesli wiem ze musze sie zdecydowac czy go kupie ponownie czy nie. nie jestem nowa wizazanka,mam na swoim koncie ponad 100 kosmetykow(ostatnio mialam wene i ocenilam na raz z 10 ![]() i z reguly staram sie oceniac kosmetyk kiedy jestem gdzies w polowie lub po miesiacu. i wtedy nie jestem w stanie stwierdzic czy kupie go ponownie zdarzalo mi sie kupic kosmetyk oceniniony na 2 gwiazdki jeszcze raz,bo akurat mialam kase a on byl w promocji a kupic tylko raz kosmetyk coeniony na 4 gwiazdki poniewaz nie stac mnie bylo na niego ktos sugerowal ze jezeli nie moge sie zdecydowac na zadna opcje to znaczy ze moze nie jestemm jeszcze gotowa ocenic ten produkt. ale kiedy jak nie w trakcie uzywania mam oceniac? kiedy zaczne uzywac co innego i zapomne czesci jego wlascwosci. szczerze mowiac to ta opcja wprowadza zamet-a ja czuje sie zmuszona do deklaracji. po prostu nie podoba mi sie to,jak juz pisalam wyzej. ciagle optuje za opcja "tak,jesli nadarzy sie okazja" gdyz kosmetyki zwlascza te dobre sa bardzo drogie i malo kogo stac zeby kupowac ciagle te kosmetyki.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
koko napisał(a):
> Hehe.Tak sądzę. ![]() ![]() Myślę,że Koko ma 100% racji. Co prawda nie pamiętam jej pomysłu słowo w słowo, ale wiem, że jej pomysł był najrozsądniejszy. Nie chodzi przeciez o to czy wydam kasę na ten sam produkt, tylko czy kupiłabym go ponownie gdybym wiedziała o nim wszystko co wiem teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czarna.noc napisał(a):
>Trudno mi to wszystko wytłumaczyć, ale mam nadzieję ze ktoś mnie rozumie ![]() Ja zrozumialam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.