![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Kolej na następną część wątku
![]() Kalendarz Panny Młode - Kielce <<< 2010 >>> ◊ LUTY ◊ 6.02 honolinka 13.02 20.02 27.02 chansons ◊ MARZEC ◊ ◊ KWIECIEŃ ◊ 3.04 10.04 gosi5, lammpeczka 17.04 Anetka_L 24.04 ◊ MAJ ◊ 1.05 elusia20 8.05 15.05 marzenciaj, Grateful, eninka84 22.05 Alice the Bride, grka, ona10101, fallsi, ewelkafly 29.05 Evundza, ewelinap5 ◊ CZERWIEC ◊ 5.06 palila, alamig, ika20031, calineczka984 12.06 PaulinaPatryk, kubusewa, annnaabrowska, eveewe 19.06 Castia, Ifcia513 26.06 sylwkowa, Nanuska, trooskava, efffelka, milam, olunia83, sujeeeczka, DamiankaKamilka ◊ LIPIEC ◊ 3.07 wiewi, kasiulka 80, czubOLEK, ewela03 10.07 margaret82, carla3, jolekn, kasia2629 17.07 17072010, domika88, me333, Magda060184 24.07 tatarata, sjoanna, mikia20, aga_02021 31.07 madalenka8408, sunshine8408 ◊ SIERPIEŃ ◊ 7.08 madziareczka87, oliffka2, syrwia81, justys1358, justynao 8.08 ArekXXX (Pan Młody ![]() 14.08 niunia_leyla, srubka87, mroweczka21 21.08 Maxima86, Meana1, zorba88, kenijczyk (Pan Młody ![]() 28.08 NATALUSIA14, Lidia06, flawless ◊ WRZESIEŃ ◊ 4.09 dzustine_ck, lejlla, Lowczyni, magolina, ul3nka 11.09 immka, Alouette123 18.09 25.09 Anikaaa, Luna85 ◊ PAŹDZIERNIK ◊ 2.10 efson 9.10 agulack, Malina2010, monic84 16.10 Aklime25 23.10 Kamil (Pan Młody ![]() 30.10 ◊ LISTOPAD ◊ 6.11 13.11 20.11 27.11 ◊ GRUDZIEŃ ◊ 4.12 11.12 18.12 25.12 <<< 2011 >>> ◊ STYCZEŃ ◊ ◊ LUTY ◊ ◊ MARZEC ◊ ◊ KWIECIEŃ ◊ 30.04 kamila23106 ◊ MAJ ◊ 7.05 malgos_87, koniczynka85 21.05 Milenka_86 ◊ CZERWIEC ◊ 4.06 rainbow123 11.06 chansons 18.06 ivona84, notatki85, Monia ck 25.06 kopikos, Kasia1429 ◊ LIPIEC ◊ 9.07 moniiikaaa89, elunka88 23.07 lllena, frogutka 30.07 kasiawisnia ◊ SIERPIEŃ ◊ 6.08 gosza_25 13.08 monini2507, pAuLiNkAaaa18 20.08 mikusia2009, daydreamer, sylwucha18, Sylvia1986 27.08 lemon tree ◊ WRZESIEŃ ◊ 10.09 BLACKrose24, Gofisia ◊ PAŹDZIERNIK ◊ 8.10 aga_09 ◊ LISTOPAD ◊ ◊ GRUDZIEŃ ◊ <<< 2012 >>> ◊ STYCZEŃ ◊ ◊ LUTY ◊ ◊ MARZEC ◊ ◊ KWIECIEŃ ◊ ◊ MAJ ◊ ◊ CZERWIEC ◊ ◊ LIPIEC ◊ ◊ SIERPIEŃ ◊ 18.08 agnes009 ◊ WRZESIEŃ ◊ ◊ PAŹDZIERNIK ◊ ◊ LISTOPAD ◊ ◊ GRUDZIEŃ ◊
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-02-10 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
ooo jaaa udalo mi sie, ze jestem pierwsza odmeldowujaca sie
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez nenur Czas edycji: 2009-08-25 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A mi się udało założyć nowy wątek
![]() A na urlopie siedzę ![]() ![]() ![]() Dzień dobry wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No pięknie, ale z nas gaduły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej! Ponawiam prośbę o najnowsze wrażenia z wesel w Sosnowym Dworku w Sukowie.
Karothka-gratulacje! Ślicznie wyglądałaś!!! No i Twój Mąż bardzo przystojny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witam Kochane! To już czwarta część wątku, ale żeśmy naklikały tych postów
![]() Magic myślę, że spokojnie się zmieści 130 osób. I tak nie wszyscy tańczą w tym samym momencie, u nas było około 100 osób i był spory luz. Dziękuję za pochwały ![]()
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2009-09-03 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I ja się melduje w IV części
![]() Karothka ślicznie wyglądałaś. Ogólnie jesteś śliczną dziewczyną ![]()
#9 |
Raczkowanie
|
oj Karothka miałas sliczna suknie... gratuluje nowej roli życiowej - żony
![]() dziekuje Ivonka za sprecyzowany plan drogi do Anny ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
karotka gratuluje udanego wesela! i znów pozytywna opinia mojego zespołu Akord! zespół to jedna z ważniejszych części wesela!
Iwona co Ty kobieto robisz tak wcześnie na urlopie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny!
To już IV część ![]() ![]() Nie udzielam się za często ale czytam na bieżąco. Gratuluję wszystkim młodym żonkom. Karothka pięknie wyglądaliście, wszystkiego dobrego w małżeństwie ![]() Widzę, że miałaś piękny bukiet z calli i eustomy. To mój typ nr 1 (właśnie o taki i chodzi). Jak masz zdjęcie bukietu i będę wdzięczna jeśli załączysz, jeszcze raz gratulacje!!!
Edytowane przez lejlla Czas edycji: 2009-08-25 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Również i ja melduje się w nowej części kieleckich PeeMek
![]() ![]() Iwonko, spac nie mozesz??? Przeciez na urlopie to prawie środek nocy!!
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
I ja witam w IV części
![]() Karothka ślicznie wyglądałaś. Cudowna suknia i śliczny bukiet ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny wiem, że na urlopie, ale normalnie rano TŻ jak wychodził do pracy to mnie wybudził swoim słodkim gadaniem do mnie i już nie mogłam za chiny zasnąć. Po tym myślałam o założeniu nowej części wątku, więc cóż więcej miałam robić w łóżku. Jeszcze sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Karothka ślicznie wygladalas
![]() mroweczka21 ja u naszego proboszcza zapisywalam sie na termin 6 czerwca - juz 22 listopada ![]() ![]() ![]()
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części
![]() Karothka - ![]() ![]()
#19 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wczoraj mierzyłam moją gotową już sukienkę. Jest boska ![]() Szyłam w Annie na Kościuszki i z całego serca polecam. Przede wszystkim pani Monika i pani Ania to przemiłe kobiety, fajnie doradzają i nic na siłę nie wpychają. Pytałam wczoraj o bolerko, to pani mi powiedziała, zeby się wstrzymać, bo jak bedzie ładna pogoda to bez sensu rac bolerko. No i ceny bardzo fajne. Za sukienkę i welon jeden długi 3 metry i drugi krótki do pleców trzy warstwowy zapłaciłam 1550 zł. Do ślubu 11 dni, a ja wciąż nie wiem co zrobić sobie na głowie. Ustaliliśmy też piosenkę na pierwszy taniec ![]() Wszystkim sobotnim PM-kom przesyłam spóźnione życzenia. Bądźcie szcześliwe i uśmiechnięte. Karotka ślicznie wyglądałaś ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
I ja się melduję w kolejnej części
![]() Jeszcze w poprzedniej ktoś pytał o kurs na karczówce. Jeśli TŻ będzie miał wolną sobotę to się wybierzemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Karothka śliczna z Ciebie dziewczyna, mąż też bardzo przystojny
![]() dziewczynki miałam przyjemność być w tym tygodniu starszą, z Młodą zamówiłyśmy wiązankę z kwiaciarni Euforia na bazarach, chyba już któras z was wklejała ją ze strony http://www.euforia-kwiaciarnia.pl/in...ery=1&Itemid=7 - różowe kalie, w rzeczywistości wyglądał troszkę inaczej, nie wiem czy ładniej czy gorzej, kwestia gustu ![]() postaram sie wkleic zdjęcie mam nadzieje ze mi sie uda ![]() cekiny z butonierki pana młodego po kościele odpadły, sama też miałam bukiet z kali, razem z młodą uznałyśmy iż takie długie bukiety są bardzo nie wygodne, długie, zachaczały o sukienkę. Sama miałam kalie we wlosach- trzymala sie bardzo dobrze. Wesele w Lordzie w Staszowie, polecam, pyszne jedzonko, miła obsługa.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny w kolejnej czesci watku.
Mnie zostaly juz tylko 3 dni do tego wielkiego dnia. Ale postanowilam ze nie bede sie niczym stresowac i cieszyc sie tym fajnym czasem ktory teraz mamy, fajne sa te przygotowania i oczekiwanie. No i ten czas juz nigdy sie nie powtorzy. Zostaly nam w sumie takie drobnostki do zalatwienia i trenowanie pierwszego tanca ![]()
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszyscy planują swój ślub i wesela a gdzie się wybieracie w podróż poślubna?
![]()
#25 |
Przyczajenie
|
Karothka dziękuje za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Katothka przepięknie wyglądałaś
![]() Jeśli już rozmawiamy o podróżach poślubnych to chciałabym wyjechać ale dopiero w poździerniku i czy taniej i lepiej jest kupić do Egiptu (ewentualnie inne ciepłe kraje) w ofercie first czy last minute? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystkim dziewczynkom bardzo dziękuję za komplementy ![]() Meana jeśli chodzi o last minute to w sierpniu zeszłego roku nie mieliśmy gdzie jechać-wszystkie wycieczki były wykupione, żadnego wyboru praktycznie, a te które były dostępne już zwiedziliśmy. Tylko raz kupiliśmy w tym systemie i więcej tego nie zrobimy. Lubię z góry wszystko zaplanować i first minute jest dla mnie super opcją. Ze swojej strony polecam wycieczkę objazdową po Grecji (może nie teraz, bo pożary), jest naprawdę cudownie ![]()
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2009-08-25 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja sie klaniam w nowej czesci
![]() Karothka piękna jesteś i Twoj mąż rowniez przystojny, w ogole sliczna pare tworzycie, niech wam sie wiedzie jak najlepiej ![]() Iwonko co do tej sali w Niwkach, nie wiem na ile ona osob dokladnie jest ale z tego co slyszalam na ponad 200 jak dla mnie to stanowczo za duzo, na tym weselu bylo moze ze 160 i na parkiecie bylo momentami ciasnawo, goscie wszyscy nie dopisali to poodejmowalismy krzesla i bylo w sam raz jakby wszyscy przyszli to nie mialabym jak zjesc rosolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowej części wątku
![]() Pozdrowienia dla wszystkich kieleckich PM-ek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
My byliśmy w Egipcie, a dokładnie w Hurghadzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.