|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() "Dopasowana" para -styl gwiazdorskich par. Czy też tak dopasowujecie ubiór?
Nie znalazłam takiego wątku więc zakładam ten :
Przeglądając zdjęcia gwiazdorskich par, zauważyłam, że te pary często ubrane są w podobnym stylu,mają podobne dodatki,ubrania,np. wychodząc razem na spacer, zakupy czy na imprezy.Czy też tak macie, że wychodząc gdzieś ze swoim partnerem zakładacie podobne ubrania? Macie podobne dodatki bądź chociaż kolory ubrań? ![]() Może macie jakieś swoje ulubione pary pod względem stylu? i kilka zdjęć dla przykładu ![]()
Edytowane przez anusiaa15 Czas edycji: 2009-12-14 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: "Dopasowana" para -styl gwiazdorskich par. Czy też tak dopasowujecie ubiór?
mnie sie bardzo podoba polaczenie amerykanskiego chlopaka z klimatow skate bmx (np johnny knoxville w jackass) z taka fashion soft rock chick (rumi lenora)
widzialam to tylko raz, wlasnie rumi i jej facet, ktorego imienia nie znam my mielismy bardzo duzo, jesli nie wiekszosc niemal identycznych ubran chcac niechcac nosimy sie podobnie (nawet juz oficjalnie nie bedac razem) nasza garderoba jest niemal identyczna, jego ubozsza o wszelkie damskie fatalaszki, futerka, leginsy, open toe, cekiny i wszystko co niemeskie, ale prawdopodobnie mam kazda damska wersje jego ciucha dodatki podobne, czasem te same kiedys sie nad tym zastanawialam, czy taka pasujaca do siebie para modowo wyglada lepiej i z tego co zauwazylam na ogol pary do siebie pasuja modowo jesli idzie pomaranczowa solarka z krucza czernia na glowie, to obok niej jest pan w przecierkach tak niegustownych i bazarowych jak tylko sie da, we wloskim stylu jesli idzie modowo bezplciowa dziewczyna szara jak szarosc ulicy, to podaza za nia rownie bezplciowy osobnik jesli widze faceta, ktory widac, ze interesuje sie moda, jego dziewczyna tez ma na sobie najnowsze zagraniczne trendy (ostatnio widzialam taka pare, super sie prezentowali) Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-12-15 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Dopasowana" para -styl gwiazdorskich par. Czy też tak dopasowujecie ubiór?
Fajny temat
![]() ![]() Odpowiada mi ubieranie się w jednym stylu, ale niekoniecznie podobnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Jak wychodzę z TZ na jakąś bardziej oficjalną imprezę to on dobiera krawat/ koszulę do mojej sukienki.
A tak na co dzień to każdy ubiera się jak chcę ale zdarza nam się że oboje wybieramy jakoś podświadomie podobne ubranie np. identyczne kolory koszulek itp.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie,poniewaz nie jestesmy blizniakami.
czym innym jest ubrac sie w tym samym stylu a czym innym tak samo. zreszta dziwne byloby gdybysmy na grill na ogrodzie ubrali sie ja w sukni a TŻ w dresie,ubieramy sie odpowiednio do sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.