![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dior, Estee Lauder, Guerlain, Loreal, Sephora
Nieaktualny wątek
Bardzo proszę osoby które mają miej niż 10 przekupek o wysyłkę jako pierwsze Co do wysylki - tylko i wyłącznie - list polecony ( do uzgodnienia ekonomiczny czy priorytet) Nie odmieniam się ! Wyszystkie kosmetyki są w 100% oryginalne, zakupione glownie w Sephora odpisuję tam gdzie zaczęła się rozmowa !!! proszę jesli zadałaś mi pytanie - spójrz w mój wątek - odpiszę u siebie ![]() Dokładam: automatyczna kredka do oczu Estee Lauder - niestety juz koncoweczka - wkłady są wymienne więc moza kupić w Sephora.... jak na foto pojedynczy cień Lancome - raz delikatnie maźnięty palcem - kolor Pastel konturówka Sephora kolor stalowy - raz użyta, nie temperowana nieaktualne korektor YSL Radiant Touch Eclat nr 02 - uzyty dwa razy malutko nieaktualne cienie Wibo - dwa kolory lekko uzyte, reszta nienaruszona puder Borghese dwa razy użyty kolor Ivory - jaśniutki podkład Revlon Beyond Natural kolor jaśniutki zostalo 80% otworzony w lato Oto moja lista kosmetyków na wymiankę: 1. Diorshow powder nr 012 - pojemność 5 gram, zuzycie jakies 20% nawet mniej sporadycznie uzywany nieaktualne 2. podkład Dior Nude 023 - zostało 3/4 buteleczki - niestety zakrętka pękła - jest przełożona z podkładu Dior Forever i wszystko jest ok ![]() 3. rozświetlacz Dior dwukolorowy, zużycie jak na foto ( rozowy tylko kilka razy użyty) nieaktualne 4. Urban Decay jadalny puder do ciała o zapachu wiśniowej lemoniady napewno została polowa 5. eyeliner Sephora - otwarty w tym miesiący - odcien ciemny brąz lekko polyskujący 6. Loreal kohl mineralny, kolor czarny, raz użyty 7. Estee Lauder Graphic Color, raz uzyte bardzo delikatnie niekatualne 8. Guerlain ombre elcat, cienie z linerem zuzycie jak na foto (liner prawie w ogole nie uzywany) nieaktualne 8. zel pod prysznic D&G Light Blue 50 ml nowy zaplombowany nieaktualne 9. zestaw Collistar nowy- tusz wydlużająco-podkręcający czarny 9 ml, kredka czarna, kosmetyczka nieaktualne 10. konturówka Loral kolor naturalny jak na foto - raz użyta nieaktualne Szukam: cieni Dior, Guerlain w odcieniach brązu, szarości pudru sypkiego np Estee lauder Lucidity, Clinique itp jasne pudry w kamieniu matującego do jasnej karnacji Givenchy Prisme raczej w kamieniu jasny beż korekto HR jasny kremy na noc raczej apteczne - nowe lub prawie now ewentualnie to co mi wpadnie w oko, generalnie nie mam nic sprecyzowanego, więc nie wymieniam sie na siłę Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2010-02-08 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Estee Lauder, Guerlain, Loreal, Sephora
Interesuje mnie tusz Collistar
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jaki odcień podkład Diora Nude?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() Interesuje mnie Dior Nude i może cienie Guerlaina, zerknij do mnie ![]() Mam m.in. Lucidity ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() 8. Guerlain ombre elcat, cienie z linerem zuzycie jak na foto 9. Collistar nowy- tusz wydlużająco-pod czarny 9 ml, kredka czarna, Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |||
Rozeznanie
|
interesuje mnie tusz Lancome - czy byl uzywany??
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- odcien to 023 peach ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to ja chętna jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- interesuje mnie tusz Loreal, lecz to torszkę mi sie nie opłaca za podkład ![]() nie masz moze do tego jakiegoś innego podkładu, pudru jasnego?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witaj, może znajdziesz cosik za:
9. zestaw Collistar nowy- tusz wydlużająco-podkręcający czarny 9 ml, kredka czarna, kosmetyczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mam nowy Revlon softflex 220 sand beige,cera tłusta i mieszana,ewentualnie moge zrobić Ci odsypkę pudru Clinique transparentny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak, tusz Lancome był użyty parę razy.
Czy wymieniłabyś go na zestaw Collistara?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
mam sypki puder, ktorego szukasz
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za: Diorshow powder nr 012 - pojemność 5 gram, zuzycie jakies 20%?
Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
...cos u mnie za diorshowka i cienie guerlainka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- niestety odcien 02 trochę jest dla mnie za ciemny a co Cię u mnie interesuje??bo mnie zainteresowal compact Dior Forever ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
mi nie odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
interesuje mnie za Diorka
Estee Lauder Platinum Illuminator, ubytek ok 10-15% a za cienie wstępnie Guerlain Parure Compact Foundation with Crystal Pearls 03 beige parfait, zuzycie 15-20%, 7M01 ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- nie nadązam ![]() niestety podklad będzie dla mnie za ciemny ![]() raczej uzywam jasnych odcieni bez domieszki różu ewentualnie pudrów transparentnych jasnych ps. odcien 220 czy 180 to sand beige??mi się wydawalo ze 180?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
sorki,220 natural beige
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za rozswielacz dior fluid dior eyeliner sephora i kontorowke loreal??
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
niestety nic
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- myslalam ze nowy...a kiedy otworzylas tusz?bo nie chce by mi zaraz wyschnął...ewentualnie czy dorzucilays deo w kulce Vichy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
wtaj, moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
witaj, głównie te 3 rzeczy:
1. Diorshow powder nr 012 - pojemność 5 gram, zuzycie jakies 20% nawet mniej sporadycznie uzywany 7. Estee Lauder Graphic Color, raz uzyte bardzo delikatnie 8. Guerlain ombre elcat, cienie z linerem zuzycie jak na foto (liner prawie w ogole nie uzywany) z tym że nie jestem pewna odnośnie Diorshow - czy to jest z połyskiem, transparentny czy zwykły? Czy widzisz cos u mnie co by Cie interesowalo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Jednak rezygnuję z tusz Collistara - ma słabe recenzje na KWC.
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u Ciebie interesuje mnie Illuminator Estee Lauder |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.