|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hiszpania, Lloret de Mar - wrzesień
Kochane, liczę na waszą pomoc
![]() W ubiegłym roku byłam na obozie młodzieżowym w Lloret de Mar, w Hiszpanii. Zakochałam się tym miejscu więc w tym roku wybieram się tam ponownie.W październiku idę na studia, więc w wakacje mam zamiar pracować, dlatego wyjazd zaplanowałam sobie dopiero na początek września. Czy któraś z was, była już może w tym okresie na południu Hiszpanii i mogłaby zdać mi relację jak tam wtedy jest ? Jaka temperatura ? Czy nadal jest dużo ludzi ? Czy kluby nie świecą pustkami ? Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania, Lloret de Mar - wrzesień
Jeżeli chhesz zobaczyć prawdziwe, szalone, tętniące życiem Lloret to tylko lipiec i sierpień( no ewentualnie koniec czerwca)
![]() pozdrawiam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Lloret de Mar to najlepsze miejsce na letnie imprezowanie i opalanie w Hiszpanii. Mnóstwo różnych klubów i ciekawi ludzie ...to na bank! nie organizowaliby tam wycieczek gdyby było nieciekawie. ten kierunek cieszy się ogromną popularnoscia i ja sie temu nie dziwie. jedziemy z kuzynka w tym roku z funclubem. jakby co to pytajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja byłam 3 lata temu w lloret w koncu sierpnia, bodajze 2 wrzesnia wracalam i zdecydowanie odradzam taki pozny wyjazd. było nie dosc ze srednio goraco (wieczory i noce juz wrecz zimne) to jeszcze pustawo, tylko w tropicsie tlumy a inne dyskoteki albo zamkniete albo puste. moim zdaniem porazka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak jak dziweczyny pisały prawdziwego Lloret de Mar zasmakujesz w lipcu/sierpniu . Ja tam byłam przez całe wakacje i pamiętam że jak przyjechałam w połowie czerwca to byłam przerażona że tak mało ludzi jest ,no i pod koniec sierpnia już też dało się odczuć ,że to niestety koniec wakacji ...
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a mi tam to Lloret się nie podoba! Za dużo tych czarnuchow łaszących się na każdą panienkę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.