|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zaczynam odchudzanie - może ktoś dołączy?
Witam wszystkich forumowiczów ;P
Od tygodnia piję wodę mineralną z aqua slim. Mam jeszcze zestaw na kolejny tydzień. Później pewnie dokupię. Oto mój "plan", żeby zrzucić 8 kg do końca czerwca, może do pierwszego tygodnia lipca. Ograniczyłam słodycze, nie jem ich prawie w ogóle, może z bardzo małymi wyjątkami. Fast foodów - Zero. Staram się jeść tyle, żebym nie była głodna, ale się nie napychać. Piję raz dziennie zieloną herbatę i raz dziennie czerwoną. Nie jem po 19:00. Będę co dziennie robić od jutra 20 brzuszków i dodawać 5 kolejnego dnia. czyli jutro 20, sobota 25 itd. Jak będę miała rower to w sobotę i niedzielę po 2 godziny jazdy. W tygodniu ( o ile będzie pogoda) 1-1,5 godz. jazdy na rolkach. No i 1,5 litra wody z aqua slim. Dołączy się ktoś? ![]() Zapraszam i pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynam odchudzanie - może ktoś dołączy?
Cytat:
choć zapraszam do naszego wątku u nas każda CI pomoże, wspieramy się i chudniemy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chętnie
![]() ![]() Cóż życzę Tobie i sobie wytrwałości, za parę dni napiszę jak u mnie wagowo :P Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja też się chętnie dołączę heh podobny wątek z postanowieniami założyłam także heh
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post19351433 no to wytrwałości na diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No to zaczynamy dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.