|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
porządki w szafie
Witam Wszystkich i Zapraszam do wymiany
![]() Moje Warunki : - wysyłka poleconym (wysyłam z Anglii więc proszę wziąść to po uwagę) - ubrania czyste (wyprane) ![]() - jestem nowa, więc proszę o wyrozumiałość ![]() Na czarno - ubrania dostępne Na czerwono- ubrania niedostępne Na niebiesko - ubrania zarezerwowane Wystawiam rzeczy, nowe oraz używane. Interesują mnie letnie sukienki, sandałki, koszule ![]() Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-01-11 o 18:44 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: porządki w szafie
1. czarna bluzeczka - nowa- z błyszczącymi zdobieniami i satynowym paseczkiem, zapinana na szyji, bez rękawków, rozmiar 36
2. czarny sweterek atmosphere - nowy - rozmiar 36 3. jasno brązowe spodnie firmy zara, rozmiar 34 - stan bdb - używane 4. podkoszulek polo firmy lonsdale - stan bdb - rozmiar 8 5. Bardzo ładna wyjściowa sukienka z haftowanymi kwiatami - stan bdb - rozmiar 36, kolor zielony, firmy jane norman 6. bardzo wygodny top - stan bdb- rozmiar 36 7. koszulka sportowa -stan bdb- rozmiar 34 8. Urocza letnia sukienka firmy new look, rozmiar 8, zakupiłan na ebayu, w biuście za mała Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-02-19 o 14:55 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
1. letnia, skórzano bawełniana torebka - używana - stan bdb - firmy new look
2. Mała torebka firmy green point, brązowa, stan bdb 3. czerwona, skórzana torebka - używana - stan bdb Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-02-19 o 15:20 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Czarne zdobione balerinki - stan bdb - rozmiar 38 - firmy new look
2. białe sandałki na lekkim obcasie - nowe - rozmiar 38 3. czerwone sandałki - stan bdb - rozmiar 38 - firmy new look 4. czarne sandałki na obcaskie, zamszowe - stan bdb - rozmiar 38 - firmy clarks 5. Nowe adidasy firmy, Umbro, rozmiar 5.5 - pasuje na rozmiar 38.5-39 Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2010-02-19 o 14:57 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za czerwone rekawiczki ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos za biale i czerwone sandałki?
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
jeśli torebka jest ze skóry to na pewno jest warta więcej niż spódnica, chetnie oddam Ci w takim razie spódnicę Kaffe i sukienkę H&M, jesli interesuje Cię ta koszula która jest na wieszaku ze spódnica to również moge ją dodać
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś za sukienkę zieloną z hafowanymi kwiatami??
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- przepraszam nie zauważyłam że wymianka do UK.jednak zrezygnuje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

tez mi sie 4 litery nie zmieszcza