|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Związek zakonczony zbyt pochopnie :(
Czesc, chciałam Was prosic o rade, nie wiem co mam robić. Zerwałam z chłopakiem, z ktorym nie byłam zbyt długo razem, powód: z mojej strony to nie to. Minął jakis czas i chyba to jednak to bo o niczym innym nie myślę. Pogadać z nim i 'zawracać mu głowę' czy odpuścić? Myslę, że on moze czuć to samo, jednak głupio się czuje wiedząc, że on może mysleć ze bawie się jego uczuciami, więc na razie milcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Związek zakonczony zbyt pochopnie :(
Cytat:
poniewaz byloby jeszcze tak ze wielki come back a za chwile znow byloby to samo. A facet tego nie wytrzymalby i koniec znajomosci. Faceci nie lubia niezdecydowanych kobiet. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-14 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może po czasie zaczęło Ci brakować kogokolwiek. Z braku laku dobry kit?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Odczekaj jeszcze trochę i jeśli wciąż będziesz o nim myśleć to porozmawiaj z nim, może on czuje podobnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
napewno nie odpuszczaj!
napisz mu co Myslisz. nie można tak poprostu odpuscic "bo może z tego nic nie wyjsc" tego nikt nie wie i trzeba zaryzykować... a jeśli to właśnie ten? kto nie ryzykuje ten nic nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
możesz zaryzykować, a co ci tam. Nic na tym, nie stracisz.
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja na jego miejscu dokładnie pomyślałabym że sama nie wiesz czego chcesz i że jaja sobie ze mnie robisz. Po co w ogóle zaczęłaś z nim być? I co teraz fascynującego ujrzałaś w tym chłopaku że chcesz do niego nagle wrócić?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Przemyśl sytuację dlaczego z nim zerwałaś, co Ci w nim nie pasowało. 2. A potem pomyśl dlaczego chcesz z nim teraz być. Bo brakuje Ci jego uśmiechu, Waszych wspólnych spacerów, drobiazgów które darował Ci specjalnie dla Ciebie?? A może po prostu brakuje Ci zwykłego przytulenia albo seksu?? 3. A może boisz się samotności?? Tego, że teraz nie będziesz miała się z kim spotykać?? Nie wiem.... możliwości jest wiele. Jak sobie odpowiesz na te pytania to będziesz wiedziała, czy się do niego odezwać, czy nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
właśnie tak
![]() być może chcesz zobaczyć jak to by było z innym...,,może fajniej, ciekawiej,, na pewno inaczej. Wkradła się rutyna. Jeżeli teraz tak pomyślałaś i podjęłaś taką decyzję to nie wydaje mi się czy będąc razem za jakiś czas takie myśli by nie wróciły.
![]() |
#10 | |
Marudziara
|
Cytat:
Zastanów się bardzo porządnie nad Twoimi intencjami wobec tego chłopaka, jeśli naprawdę Tobie zależy próbuj ale naprawdę zastanów się i przemyśl - nie warto jemu robić nadziei i powtarzać kilka razy takiej samej historii
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Gdybys miala innego na jego miejscu,pewnie bylabys przekonana o swojej slusznej decyzji.Puscilas go kantem,wiec na bank to nie ten,jedyny ,wymarzony,wysniony.Teraz czujesz sie samotna,nie ma nowych adoratorow i pomyslalas o bylym? Daj mu zyc swoim zyciem .
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.