|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka fryzurka mi pasuje?
Hej. Mam 14 lat i chciała bym się jakoś fajnie obciąć, planują skrócić włosy bo nie mam czasu na codzienne prostowanie a jak je wyprostuje dokładnie to wyglądam jak żyrafa.
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-01-19 o 17:39 Powód: zdjec nie usuwamy,Regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzurka mi pasuje?
Wstaw zdjęcie.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kasiu a gdybyś może zrobiła sobie którąś z tych grzywek? wydaje mi sie ze fajnie byś wyglądała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W prostych grzywkach jest mi nie ładnie, próbowałam już. Ta na ukos lepsza. A co myślicie o ścięciu tak do brody?Np. coś w tym stylu:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja jestem szczypła, wysoka i mam długą szyję j jak mam taka prostą gładką fryzurę to mi jest nieładnie, szuja mi sie jeszcze bardziej wydłuża i wyglądam jak kij od szczotki.
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Doradźcie coś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hmm w tej fryzurze co zapodałaś wydaje mi się, że byłoby Ci wręcz idealnie. Powinnaś eksponować ładną szyję
![]()
"Skoro i tak skończę w piekle, to mogę po drodze zaszaleć" "- A to dopiero.- Mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Biedne, głupie jagnię.- Westchnęłam. - Chory na umyśle, lew masochista." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Zgadzam sie z wcześniejszymi wypowiedziami . Śmiało mozesz spróbować. Jak bedziesz miała nowa fryzurę dodaj zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.