|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mazda 323F (94'-98')-wasze opinie-jak sie jeździ i w ogole...
Mam zamiar kupic sobie to autko, niestety nie znam nikogo, kto by nim już jeździł.. stad ten watek.. moze mi pomozecie i podzielicie sie swoimi opiniami??
chciałabym wiedziec co ogolnie myslicie o tej maździe, czy sie wam wizualnie podoba, jak sie jeździ, czy pakownaitp.. no wiecie, praktyczne sprawy.. bede bardzo wdzieczna.. Aha, wkleje kilka fotek, podzielcie sie tez swoimi opiniami co do kolorku.. w jakim prezentuje sie najlepiej?? który wy byscie wybrały?? mam mały dylemat ![]() fotki po pokonaniu małych problemów tecnicznych mam nadzieje;p
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mazda 323F (94'-98')-wasze opinie-jak sie jeździ i w ogole...
Obiecane fotki, nie chca sie wkleic wiec wkleje linki
1- http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3284997 2- http://faimg1.forum-auto.com/mesimag...1/IM001325.JPG 3- http://upload.wikimedia.org/wikipedi...da_323F_01.jpg 4- http://www.speedsociety.de/pictures/...s_sportive.jpg
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
http://forum.mazdaspeed.pl/
Tu dowiesz się wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ten samochód mi się osobiście nie podoba, brat TŻa ma (a jego brata nie lubię, więc możliwe, że dlatego mi się ten samochód nie podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja moge powiedzieć tylko tyle,ża eautko mi sie podoba,i ze lubię "japończyków"
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dzieki za opinie
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Moj TZ ma mazdunie. Kolor taki blue-laguna. W nocy wyglada na niebieski, w dzien zielonkawy, generalnie ladne takie nawet. Ale Ty wkleilas zdjecia tej nowszej wersji, a moj ma ta ze swiatelkami chowanymi. Samo auto ma niezlego kopa, czuly pedal gazu, cos to zwiazane z mometnem obrotowym - nie znam sie za baudzo. Wiadomo ze rocznik robi swoje i slady uzytkowania sa widoczne,ale mimo tego jak to japonczyk- blacharka super, praktycznie bez ognisk widocznej rdzy. Elektryczne szyby, moj TZ zalozyl do niej tlumik i aluminiowe felgi. Prezentuje sie calkiem niezle i tak do jezdzenia sie sprawdza. Porzadne autko. Jak sie dobrze kupi tzn . jakies zabdane to mozna dlugo pojezdzic. Nie pali duzo, w trasie okolo 7l na 100km. Nie jest awaryjne, no moze czasem po duzym przebiegu taka wieksza naprawa moze byc (jak sie zepsuje) wymiana uszczelki pod glowica. A tak to wiadomo-swiece,klocki hamulcowe, pasek rozrzadu. Typ auta- bardziej sportowe (nawet ma te oprocz normalnych pasy takie zapinane jak do rajdow) - ale to niewygodne i zbedne - mozna zlikwidowac.
Moj TZ choruje na mazde ale MX5 typowy 2-osobowy kabriolecik. Jest sliczna, juz kolo 25 tys w Niemczech mozna kupic. Tylko to nie jest auto rodzinne. Takie dla przyjemnosci jazdy.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja mam mazde 323F rocznik 95 kolor czerwony. Jak dla mnie jest to bardzo fajne autko, bardzo dobrze mi sie nim jezdzi, ma "kopa" . Narazie jezdze ostroznie, bo prawko mam dopiero od miesiaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zazdroszzce wam prawka, jak narazie jeszcze go nie mam.. zdawałam juz kilka razy, ale spróbuje jeszce raz, pod koniec wrzesnia.. bo do swiat Bozego Narodzenia chce juz jedzic tym cudenkiem
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
.,.,,..,
Edytowane przez neverstop Czas edycji: 2011-03-19 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.