|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Ciuszki,buty,biżuteria,ko smetyki, i inne różności
WĄTEK NIE AKTUALNY!!!!!!!!!!!!!!
zAPRASZAM DO NOWEGO. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=398608 Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-22 o 00:06 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki,buty,biżuteria,ko smetyki, i inne różności
spodnie/spodenki/rybaczki
fot. 1, 2, 3- spodnie jeansy MUSKETEER.NISKI STAN ok 16 cm!!! Stan idealny. Roz 25. Ja noszę Xs/S i są idealne, obcisłe. za rurki lub coś extra-były drogie długość: 98 cm-99 cm pas: 36 cm stan:0k 16 cm fot. 4- Fajne włoskie rybaczki Rosa Miss S/M stan bdb fot. 5, 6- Rybaczki/spodenki CAPRI. Roz S. Będzie też na M. Dwa razy ubrane. Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 17:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
kurtki fot 1. - Super krótka kurtka REPORTER. Wg mnie stan idealny, taka sama jak ją kupiłam. Materiał bardzo podobny do jeansu. Mocny, trwały. Dopiero ją wyprałam. Jest śliczna aż mi jej szkoda. Roz Xs. Będzie na S. Była dosyć droga więc za coś fajnego
![]() Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 17:39 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
bluzy i swetry fot. 1,2 - Różowa syper krótka bluza. Roz M. Będzie na S, i XS. Super stan, dobra jakość. Kolor żywy. Na zdjęciu jest nie wyprasowana. fot. 3- Sweterek włoski Power Miss. Roz L. Stan idealny. fot. 4- Gruby golf REPORTER. XS/S. Stan bdb ale do golenia w niektórych miejscach.
Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 17:42 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
bluzki i topy fot 1. - Top tuba AMISU. XS/S/M. Styl Hawai. Stan. bdb. Ma zaszytą dziurkę, ale nie widać zabardzo bo jest marszczona. Oddam za niewiele. fot. 2- Piękna perłowa bluzka satynowa, marszczona. Ubrana może 2,3 razy. Do wymiany dwie wstążki, takie zwykłe. Można samemu. Ma dziurkę po agrafce. Jest marszczona więc można ją zatuszować. Roz XS/S/może na M. fot. 3, 4- Czarny elegancki top AMISU, z klamrą roz S, będzie na XS/S/M. Stan idealny. Kolor głęboki ale aparat rozjaśnił fot. 5- Top bokserka dłuższa. Madonna. XS/S. Niestety ramiączko ma dziurki. Oddam za niewiele. fot. 6 - Top/bluzka TALLY WEIJL z odkrytymi plecami, kolor różowy, obcisła i dopadowana, roz S, będzie też na XS. Stan bdb wg mnie fot. 7- Top różowy. S/M. Stan bdb fot. 8- NOWY TOP ORSAY
Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:37 |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
spódniczki i sukienki fot.1- Mini z falbankami. Styl Dody. Roz. M.Dżety Stan idealny. Raz ubrana. Zdjęcie rozjaśniło. Mocny materiał. fot. 2- Mini PARISSIAN. 23-24 cm. Stan Bdb. Nie ma kilku brylancików ale nie widać zabardzo. Zresztą można usunąć. Roz S. fot. 3- Piękna praktycznie nowa sukienka REPORTER. Roz. XS/S może też na M. Za coś super. Była droga. Na człowieku i na żywo o wiele piękniej wygląda. fot. 4 spódnica sportowa H&M stan idealny
Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:38 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
bielizna i stroje fot. 1- Góra od stroju kąpielowgo. Roz 36. Stan bdb fot.2- Piękny biustonosz srebrny. roz 36. Może raz użyty.
Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 18:00 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
buty
fot. 1- buty brązowe. Roz 36, mogą być też na 37. Zakurzone na zdjęciu. Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 18:01 |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
szaliki/apaszki, torby, paski fot. 1 - pasek idealny stan fot. 2- Apaszka, szalik różowy. Mgiełka. Stan bdb fot. 3- toorebka, stan bdb. szelki troszkę naderwane. fot. 4 torebka różowa stan praktycznie idealny
torebka Carpisa stan dobry Torebka srebrna stan idealny Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:29 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
kolczyki, zegarki, łancuszki
Łancuszek kolory złotego kolczyki nowe nie używane kolczyki Kolczyk do pępka, stan idealny SREBRNY. Duży i piękny. Zegarek. Bateria do wymiany. Pasek pęknięty ale na drugiej stronie więc nie widać. Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 18:09 |
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
kosmetyki- różne
Błyszczyk MAYBELLINE . Praktycznie cały. Piękny kolorek, prawie przeźroczysty. Balsam Celine Dion. Pachnie perfumami. Cienie do powiek Markwins, wypróbowane tylko. Małe zużycie. Cień/pomadka JOKO, prawie cała, widać na zdjęciu. Lakiery Ozdoby(dużo) Puder Nowy Ingrid. Do opalonej twarzy, lub jako brązer Krem na cienie pod oczami ZIAJA herbika. Prawie cały. Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 18:16 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
kosmetyki i prostownica Tusz Avon SuperShock. Prawie cały. Tylko wypróbowany.
Protownica karbownica- stan bdb. Nie ma grzebyka Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:33 |
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
coś dla pupila...
kokardki i szelkiKokardki NOWE dla YORKA lub innego pieska. Szelki NOWE dla pieska Edytowane przez fryteczka021088 Czas edycji: 2010-01-18 o 18:18 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
hey, niestety nic nie znalazlam
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
to nie moje rozmiary, nosze 42 a buty 39, najchetniej oddam za cos z wish
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie bluzeczka wyglada bardzo dobrze. co prawda nie pamietam jak wygladala jak byla nowa, ale nie ma dziur, plam itp.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
chcialabym za nie cos z wish
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za : kolczyki nowe nie używane kolczyki Kolczyk do pępka, stan idealny SREBRNY. Duży i piękny. ??
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

?