|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**** wish lillymy - może masz? ;) ****baaardzo proszę nie pisać "zapraszam do mnie" tylko pisać co macie ![]() poszukuję: - zasuwanych bluz - zegarka z dużą tarczą - pasków na talię / z dużą klamrą - kamizelek - legginsów wszelakich - jednolitych, jednokolorowych tunik - szelek - krawatów - białej, najzwyklejszej koszuli bez żadnych udziwnień ! - małych torebek na pasku - dżinsowej miniówki bez żadnych udziwnień - spodenek na wf - postrzępionych, ciemnych dżinsowych spodenek - białej bluzki z dekoltem w łódkę - golfów - zielonego i niebieskiego kardiganu - długich wisiorków, dużych kolczyków - chętnie drewno - wszelakich sukienek, ale takich codziennych, chętnie dzianinowych ![]() - wszelakich toreb w sumie - wszystkiego, co w kolorze karmelowym - tunik boho - wszystkiego, co z frędzelkami - wszystkiego, co pachnie kokosem, wanilią, cynamonem - nowych błyszczyków - kremu do twarzy - chusteczek matujących - mgiełek zapachowych z Avonu - wkładek żelowych do butów
- wszystkiego do wyrobu biżuterii, głównie kolczyków proszę nie sugerować się moim wątkiem - w razie potrzeby mogę przekopać szafę. ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: **** wish lillymy - może masz? ;) ****
Mam mgiełki zapachowe z avonu jabłko i wiciokrzew bodajże
bluzy poza watkiem mam dwie miniówki jeansowe ciemną i jasna spodenki na wf czarne z srebną aplikacja z przodu na lewej bodajże nodze krawaty sukienki ijakiś bluzki też mam , więc musisz przejrzec :P A co Cie interesuje z tego co mam poza wątkiem to mów to skombinuje jakies foty itp itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mała torebka
kolczyki
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
u mnie:
ja coś ci się spodoba to zapraszam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up ;>
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- up ;>
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
- zasuwanych bluz - jednolitych, jednokolorowych tunik - białej, najzwyklejszej koszuli bez żadnych udziwnień ! - spodenek na wf - golfów - ...i niebieskiego kardiganu zapraszam do mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.