|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Działalnośc pod czyimś szyldem... Dystrybucja... ?? co i jak
Witam
Mam takie pytanko, nie wiem nawet jak poprawnie nazwac taką działalnosc ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecie ![]() Otóż czy któraś z was, majaca swój salon stylizacji lub pracująca w salonie działa pod szyldem jakiejś firmy? np. jesteście dystrybutorkami ( ![]() ![]() Pytam ponieważ w planie mam otworzyć salonik i nie wiem czy działać na własną ręke w zupełności czy związac się z jakąs firmą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Działalnośc pod czyimś szyldem... Dystrybucja... ?? co i jak
ja sprzedaje u siebie w sklepie kosmetyki sun flower bezposrednio od dystrybutora i mam tylko 10% znizki
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa tematem dystrybucji
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zarówno są ograniczenia jak i korzyści.
Najlepiej napisać do firmy która cię interesuje, umowy i wymogi są inne więc trudno tu pisać jak to wygląda. u jednego tak u innego inaczej. Jeżeli chodzi o dystrybucję '..ibd, nsi, ef... itp..' to jest to jeden dystrybutor, ef które ma wszystkie wymienione marki w swojej ofercie. Dystrybucja ogranicza się do jakiegoś regionu, np może być 3 dystrybutorów jednej firmy na terenie warszawa, a np w innej firmie może być dystrybucja w woj.mazowieckim. Mogą być też narzucane stawki na miesięczne zakupy np. 3tysiące, 4, różnie. To wszystko zależy od firmy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak napisała Lawisto, każda firma ma inną politykę kanałów dyatrybucji.
Każda firma daje inne rabaty w zleżności od produktów, regionu, rodzaju współpracy itp. Jeżeli jesteście zainteresowane warunkami dystrybucji nowej marki Nails Secrets- chętnie wyślę warunki i korzyści z podjęcia współpracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.