|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jak ozdobić t-shirt???
Hej hej.Mam pewien problem.Mam w szafie fiołkowy t-shirt na ramiączka (cienkie) wykonany z mieszanki poliestru i bawełny.Jest prosty bez żadnych wzorów.Potrzebuję też bluzki na dyskotekę,a na zakupach nic nie znalazłam.Tak więc chcę ozdobić ten t-shirt.Tylko jak???Błagam pomóżcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak ozdobić t-shirt???
ja zrobilam tak:
mialam kupiona rozowa bluzeczke bez ramiaczek wiazana z przodu, bez zadnych wzorow ani nic, wzielam ja i wyjelam sznurek ktory byl z przodu i przyszylam od spodu tak ze bluzka jest wiazana na szyji, potem z cekinow zrobilam jakies wzorki, ja to nazywam "esy floresy" <lol> i umiescilam je w rogu bluzki, i powstala z tego naprawde fajna bluzeczka dyskotekowa, zapomnialam dodac tez ze od spodu na srodku bluzki pomarszczylam ja lekko i spielam agrafka dzieki czemu zyskalam fajny efekt ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej! aneczka911 ma racje wystarczy naszyc cekiny ukladajac je w jakis fajny wzorek i bluzka gotowa, cekiny sa teraz w modzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A co powiesz na przeciecie jej w okolicy bioder pare razy poziomo, pozniej przeciac te przecciecia wzdluz i powiazac w supelki? Moze malo zrozumiale, wiec jak cos, to wytlumacze jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moze cie to zainspiruje ale moja mama wyszyla mi na spodniczce z tylu taki fajny wzorek jak tatuaż
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Ojojoj.. jak ozdobic tiszert? Można naszyć jakieś aplikacje, cekiny, wyszyc jakieś kwiatki. Mozna tez cos namalowac! Ja osobiscie proponuje ci ostatni wariant
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Musisz koniecznie wkleić fotecke Twojego dzieła.Chcę zobaczyć jak inne wizażanki radzą sobie z tym problemikiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Moża zrobić rozcięcie w jednym miejscu i spiąć je agrafkami fajny efekt...albo wyciąć jakąś fajną aplikację z za małej bluzki czy czegoś tam i przyczepić agrafkami lub przyszyć do bluzki (ja aplikację wycięłam z piżamy
![]() ![]() P.S. Nie mam aparatu ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ozdobienie zwyklego podkoszulka kolorowa aplikacja-tu godlo miasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1-wiersz albo list milosny wypisany na podkoszulku uczyni z niego model jedyny w swoim rodzaju.Wybierz swoj ulubiony utwor lub napisz go sama...
2-mozesz je wyszyc lub kupione w pasmanterii naszyc wokol dekoltu:rozyczki na podkoszulku! 3-wybierz ladna chustke lub rysunek i poprostu oddaj do skopiowania na podkoszulku. Edytowane przez iza73 Czas edycji: 2006-11-29 o 09:20 Powód: literkowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
4-azurowe niedyskrecje-a wszystko za sprawa naszytych koronkowych motywow.
5-rysunek skopiowany i przeniesiony na podkoszulek. 6-podkoszulek wyszywany perelkami,staje sie strojem wieczorowym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
7-kwiat z materialu albo satynowej wstazki.
8-salamandra na koszulce namalowana wedlug szablonu. 9-podkoszulek z naszytymi drewnianymi koralikami to pamiatka z Meksyku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Iza ten podkoszulek z perełkami to super pomysł!!! bardzo mi się podoba.
Ile mniej więcej potrzebaby było tych perełek? i gdzie je dostać[w pasmanterii może nie być..] ew. koszt? ![]() Kurcze teraz spojrzałam ze wiadomość Izy jest z 2006 roku, więc proszę kogokolwiek o odpowiedź, kto by się orientował ![]() Edytowane przez LiCzBa_Pi Czas edycji: 2009-12-16 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.