|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jak móc się kochac kilka razy dziennie? Pomóżcie!
Witam!
Czy istnieje jakiś sposób, żeby móc się kochać kilka razy dziennie? Bo ja mam z tym problem. Chęci oczywiście są, ale zawsze po pierwszym razie moja pochwa już nie jest na tyle wilgotna, żeby za drugim razem także doszło do stosunku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak móc się kochac kilka razy dziennie? Pomóżcie!
Jedno i drugie może miec związek, mówie o Twoim wcześniejszym wątku odnośnie ran. Wiem od fachowcy (gin), że niebolace ranki i niegojące sie oznaczająw tym miejscu zmiany nowotworowe, przepraszam, ze Cię nastraszyłam, ale do lekarza powinnaś pójść, pewnie chodzi o otarcia, moż alergia? Ale tu nie wypowiem się.
Może lekarz poleci Ci jakiś żel nawilżający, np KY - w aptekach i lepszych drogeriach (przepraszam za kryptoreklamę) I jeszcze jedna sprawa, ponieważ wiem od koleżanki, bo miała podobnie (ale nie rany, tylko suchość), to napiszę. Na taką suchość właśnie i po antybiotykach na grzybicę dostała globulki hormonalne Ovestinu bodajże, zawierają estriol. poprawiło sie jej znacznie. Odbudowują śluzowkę. Jak bralaś pewnie antybiotyki dopochwowe, to one sie przyczyniły. Ale ponieważ nie można postepować w ten sposób, że jedna pani drugiej pani, co mnie pomoglo to i Tobie, zachecam do pójścia do lekarza ![]() Jeszcze o przyjaciółce: Ona się na grzyba dość niefachowo leczyła, bo brała dopochwowo wsio, co jej proponował państwowy gin a potem prywatny, nareszcie zmieniła go i poszła na badanie mikrobiologiczne, dzieki temu zostałą wyleczona. Ale śluzowkę miała podobno jak ogon żółwia, jak to określiła. Ten trzeci zabronił jej seksu na kilka ładnych miesięcy, w ogole zabronił tam czego kolewiek dotykać, zadnych tamponów nic, tylko lekarstwa i czas. ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-12-05 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dziękuję bardzo za pomoc i rady! ;-) W poniedziałek dzwonię i umawiam się na wizytę... no i zobaczymy co dalej. Oby to nie było nic poważnego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo się cieszę
![]() ![]() Na to co napisałam, jesteś za mloda, dlatego pytałam o wiek, dopiero po menopauzie.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ale TY chcesz kilka razy dziennie, czy twój partner? Bo raczej jeśli kobieta chce, to i podniecenie nawilża pochwę odpowiednio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A od czego sa żeliki nawilżające?
Jesli tylko masz ochotę na powtórki to żeliki są i smakowe i rozgrzewające i chłodzace i neutralne.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
oboje chcemy, nie tylko mój partner ;-) No tak, podniecenie to swoją drogą, ale mimo wszystko pochwa "stawia opór" i nie pozwala wejść tam penisowi... jest tak jakby obtarta, wargi są trochę powiększone...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
żel stosować do każdego stosunku, skoro pochwa juz po pierwszym stosunku jest obtarta.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Używamy żelu tego fioletowego z durexu, ale to już w ostateczności. Jest fajnie na początku, ale stosunek nie trwa zbyt długo, gdyż zaczynam odczuwać pieczenie i lekki ból ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
hej, a ile wody i ogólnie płynów pijesz dziennie? Możesz być po prostu odwodniona i tego nie czuć a to może być przyczyną kłopotów. Wypijaj co najmniej dodatkową butelkę mineralki dziennie i zobacz różnicę chyba nie zaszkodzi... Poza tym sypiasz dobrze, masz jakieś stresy lub jesteś przemęczona? To może też mieć wpływ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Piecze pewno przez te ranki, mogą też byc wewnątrz. Wg mnie to jest powiazane ze sobą. Poza tym pewnie się już spodziewasz dyskomfortu i jest to dodatkowa przyczyna suchości.
Przy bolesnych próbach podejmowania współżycia można sie nabawic czegoś takiego, jak pochwica, ona ma głownie inne przyczyny ale bolesność również, wiec musisz sie dowiedzieć, co sie dzieje. http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/a..._pochwica.html
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, w ostateczności. A powinno to być rutyną najwyraźniej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To zmień sobie żel na taki bez dodatków.
Na rynku jest spora oferta żeli nawilżających, chyba, że musisz wykorzystać ten żel, który Ci szkodzi do ostatniej kropelki w pojemniku ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15687551]Ale TY chcesz kilka razy dziennie, czy twój partner? Bo raczej jeśli kobieta chce, to i podniecenie nawilża pochwę odpowiednio.[/QUOTE]
Niestety ale w niektórych przypadkach fizjologia działa inaczej. Można być bardzo podnieconą a jedna stosunek boli. Przyczyny mogą być różne (od wrażliwej skóry skłonnej do obtarać ,po używanie antybiotyków).
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Wczoraj wróciłam od ginekologa. Okazało się, że mam zapalenie sromu i najprawdopodobniej przywlekłam to z basenu ;/ Wrociłam z apteki z reklamówką leków... zobaczymy jaki będzie tego finał. Mam nadzieje, że pozbędę sie tego raz na zawsze! ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
No i widzisz? Lekarz też się czasem przyda. Bardzo sie cieszę, daj znac jak tam terapia, pozdrawiam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze jeśli napisałaś ten wątek to znaczy, że się denerwujesz. Jak wiadomo - stres jest w dużym stopniu winowajcą kłopotów z seksem. Im bardziej się denerwujesz, że nie możesz się kochać drugi raz tym jesteś bardziej spięta i "sucha".
Wrzuć na luz, lala :- )
![]() |
![]() |
#19 |
... choć nie Westwood
|
Zapalenie zapaleniem, ale jeśli jesteś sucha przy kolejnych razach to i tak przydałby się żel
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
1. Idź do gina, to on odpowie na pytanie, skąd się bierze problem i pomoże go wyeliminować.
2. Kup żel nawilżający bez ulepszeń, typu Feminium (bodajże) lub KY. 3. Może się okazać, że będziecie musieli odpocząć od pełnych stosunków... więc się nie zdziw. Mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Przede wszystkim dobry ginekolog-naprawde może pomóc. A po drugie jesli jesteś sucha to przychylam sie do opinii innych: łagodny żel powinien załatwic sprawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.