Wymienię Prawie nowe podkłady: Spectacular HR i Healthy Mix Bourjois :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 19:26   #1
nikusia
Zadomowienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

Prawie nowe podkłady: Spectacular HR i Healthy Mix Bourjois :)

Dziewczyny,
bardzo chętnie wymienię dziś dwa, prawie nowe podkłady (minimalne ubytki):

1. Helena Rubinstein Spectacular, kolor 22 1/2 Ginger, ubytek niewielki (ok. 20-25%), podkład mam z wymianki z bardzo sympatyczną i uczciwą Wizażanką Posiadam do niego kartonik
2. Bourjois Healthy Mix - Nowość w perfumeriach! Podkład rozświetlający, odżywiający, dający efekt świeżej, wypoczętej cery. Koktail owocowy Kolor 53 Light Beige, ubytek ok. 20-25%, kupiony przeze mnie osobiście w Douglasie

Podkłady wymienię najchętniej na jakieś zapaszki, pudry sypkie (z górnej i średniej półki), błyszczyki oraz różnego rodzaju bronzery Bardzo chętnie przygarnę również choćby odlewkę Idealist Estee Lauder lub Turnaround Clinique albo różne toniki Lancome bądź Clarins, Estee Lauder oraz inną pielęgnację z tych firm

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504362

Kocham
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200510102438.png
nikusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 19:46   #2
encore1fois
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Prawie nowe podkłady: Spectacular HR i Healthy Mix Bourjois :)

jakich zapaszków szukasz? zależałoby mi na Bourjois...
Stary 2010-02-25, 19:52   #3
sleepy
Zakorzenienie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za healthy mix?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390916
Stary 2010-02-25, 20:09   #4
słonik
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

coś za helathy mix?
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 20:50   #5
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Coś może u mnie za oba ?
Poza wątkiem mam sporo rzeczy np.:

1/ EL Lucidity 01 - większa połowa opakowania,
2/ mam też nowe 3 pudry/podkłady mineralne EGM
3/ pędzle Angled (do różu) i do cieni - nowe w folii
4/ Estee Lauder nr 114 - błyszczyk, nowy, w kartoniku, kupiony 3 tygodnie temu w GC
5/ Borghese - krem pod oczy z wit C, nowiutki w kartoniku, nie otwierany
6/ Clinique - Conforming Cream Cleanser - 30 ml, miniatura nie do sprzedaży, nowa, nie otwierana
7/ Dior - Bikini - Hydra Diffusion - nawilżający baslam do ciała, 50 ml, nie otwierany
8/ Biotherm - Biosource - Clarifying lotion, 30 ml, nie używany
9/ Estee Lauder - Perfectionist CP+, mogę zrobić odlewkę do 10 ml, bo całego nie oddam - jest cudny Idealist się chowa
10/ YSL - paletka podwójych cieni, nowa, kilka razy użyta
11/ Loreal - 2 cienie i róż - mineralne sypkie, nowe, użyte zaledwie po kilka razy
12/ Cienie EDM
13/ Paletka poczwórna Heleny Rubinstein z bazą, prawie nowa
14/ Stila - paletka podświetlana do konturowania twarzy - cacuszko, kilka razy użyta
Stary 2010-02-26, 09:24   #6
nikusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Coś może u mnie za oba ?
Poza wątkiem mam sporo rzeczy np.:

1/ EL Lucidity 01 - większa połowa opakowania,
2/ mam też nowe 3 pudry/podkłady mineralne EGM
3/ pędzle Angled (do różu) i do cieni - nowe w folii
4/ Estee Lauder nr 114 - błyszczyk, nowy, w kartoniku, kupiony 3 tygodnie temu w GC
5/ Borghese - krem pod oczy z wit C, nowiutki w kartoniku, nie otwierany
6/ Clinique - Conforming Cream Cleanser - 30 ml, miniatura nie do sprzedaży, nowa, nie otwierana
7/ Dior - Bikini - Hydra Diffusion - nawilżający baslam do ciała, 50 ml, nie otwierany
8/ Biotherm - Biosource - Clarifying lotion, 30 ml, nie używany
9/ Estee Lauder - Perfectionist CP+, mogę zrobić odlewkę do 10 ml, bo całego nie oddam - jest cudny Idealist się chowa
10/ YSL - paletka podwójych cieni, nowa, kilka razy użyta
11/ Loreal - 2 cienie i róż - mineralne sypkie, nowe, użyte zaledwie po kilka razy
12/ Cienie EDM
13/ Paletka poczwórna Heleny Rubinstein z bazą, prawie nowa
14/ Stila - paletka podświetlana do konturowania twarzy - cacuszko, kilka razy użyta
Mariolko, u Ciebie na pewno wybiorę coś na wymianę masz tyle dobroci, że sama nie wiem co by tu wybrać Ale na pewno byłabym zainteresowana EL Lucidity, czy oddajesz go w oryginalnym opakowaniu? Ale poprzeglądam jeszcze Twój wątek Ale wstępnie na wymiankę jestem bardzo chętna A w jakich kolorach jest paletka Helenki??
Reszta dziewczyn niestety nic, staram się wymieniać tylko za rzeczy które na prawę mi się przydadzą

Kocham
Stary 2010-02-26, 09:47   #7
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikusia Pokaż wiadomość
Mariolko, u Ciebie na pewno wybiorę coś na wymianę masz tyle dobroci, że sama nie wiem co by tu wybrać Ale na pewno byłabym zainteresowana EL Lucidity, czy oddajesz go w oryginalnym opakowaniu? Ale poprzeglądam jeszcze Twój wątek Ale wstępnie na wymiankę jestem bardzo chętna A w jakich kolorach jest paletka Helenki??
Reszta dziewczyn niestety nic, staram się wymieniać tylko za rzeczy które na prawę mi się przydadzą

Paleta Helenki to 03 Grand Amour. Ma kolory: Biel, beż, róż i ciemny brązo/fiolet taki trudny do określenia kolor.
Lucidity oddałabym oczywiście w oryginalnym opakowaniu

Powiedz mi czy Burżuj coś kryje Mam na polikach małe przebarwienia. Podaj mi również kod z Helenki, chcę sprawdzić jego datę ważności. Jak byś określiła kolor Helenki ? Wpada w coś, bo akurat tego koloru nie bardzo kojarzę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 09:58   #8
nikusia
Zadomowienie

Cytat:

Paleta Helenki to 03 Grand Amour. Ma kolory: Biel, beż, róż i ciemny brązo/fiolet taki trudny do określenia kolor.
Lucidity oddałabym oczywiście w oryginalnym opakowaniu

Powiedz mi czy Burżuj coś kryje Mam na polikach małe przebarwienia. Podaj mi również kod z Helenki, chcę sprawdzić jego datę ważności. Jak byś określiła kolor Helenki ? Wpada w coś, bo akurat tego koloru nie bardzo kojarzę
Mariolu, sama z ciekawości sprawdziłam dopiero teraz datę Helenki na dekalkulatorku i muszę powiedzieć Ci, że został on wyprodukowany końcem listopada 2006 (kod XC328) Zaraz napiszę wiadomość do Wizażanki od której go mam ponieważ podczas wymiany mówiła, że jest całkiem świeży Co prawda nie zauważyłam żadnej zmieny w konsystencji bądź właściwościach ale nie mniej jednak napiszę do niej Ale jego kolor to taki czysty beż - moim zdaniem nie wpada ani w róż ani w pomarańcz
A co do Healthy Mix to moim zdaniem dosyć kryje - powiem szczerze, że nie spodziewałam się że aż tak Nie jest to co prawda krycie w stylu Double Wear ale drobne niedoskonałości i przebarwienia kryje bez problemu

Kocham
Stary 2010-02-26, 10:01   #9
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Mariolu, sama z ciekawości sprawdziłam dopiero teraz datę Helenki na dekalkulatorku i muszę powiedzieć Ci, że został on wyprodukowany końcem listopada 2006 (kod XC328) Zaraz napiszę wiadomość do Wizażanki od której go mam ponieważ podczas wymiany mówiła, że jest całkiem świeży Co prawda nie zauważyłam żadnej zmieny w konsystencji bądź właściwościach ale nie mniej jednak napiszę do niej Ale jego kolor to taki czysty beż - moim zdaniem nie wpada ani w róż ani w pomarańcz
A co do Healthy Mix to moim zdaniem dosyć kryje - powiem szczerze, że nie spodziewałam się że aż tak Nie jest to co prawda krycie w stylu Double Wear ale drobne niedoskonałości i przebarwienia kryje bez problemu
Hmm, kurczę to już po dacie ta Helenka Jak mi nie podpasuje to nawet nie puszczę jej dalej Kurczę teraz to już nie wiem co zrobić A kolor jest bardziej jasny czy do lekko opalonej buźki ? Możesz go porównać do jakiegoś odcienia EL Double Wear ?
Stary 2010-02-26, 10:09   #10
nikusia
Zadomowienie

Cytat:
Hmm, kurczę to już po dacie ta Helenka Jak mi nie podpasuje to nawet nie puszczę jej dalej Kurczę teraz to już nie wiem co zrobić A kolor jest bardziej jasny czy do lekko opalonej buźki ? Możesz go porównać do jakiegoś odcienia EL Double Wear ?
Już napisałam wiadomość do Wizażanki od której go dostałam Jeśli tylko odpisze to dam znać co i jak Jeżeli chodzi o kolor to moim zdaniem jest on do leciutko opalonej buźki, ja oddaje go gdyż jest on dla mnie troszkę za ciemny ale ja jestem już całkiem "córka młynarza" Jak dla mnie na lato byłby ok, ale już mnie kusi na inne kosmetyki Co do porównania kolorku z Double Wearto jest mi ciężko ponieważ z DW używałam tylko bardzo jaśniutkiego odcienie i miałam próbkę (chyba nawet od Ciebie ) kolor Shell Beige i wydaje mi się, że HR od tego jest troszkę jaśniejszy A czy byłabyś chętna na Healthy Mix?

Kocham
Stary 2010-02-26, 10:31   #11
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Już napisałam wiadomość do Wizażanki od której go dostałam Jeśli tylko odpisze to dam znać co i jak Jeżeli chodzi o kolor to moim zdaniem jest on do leciutko opalonej buźki, ja oddaje go gdyż jest on dla mnie troszkę za ciemny ale ja jestem już całkiem "córka młynarza" Jak dla mnie na lato byłby ok, ale już mnie kusi na inne kosmetyki Co do porównania kolorku z Double Wearto jest mi ciężko ponieważ z DW używałam tylko bardzo jaśniutkiego odcienie i miałam próbkę (chyba nawet od Ciebie ) kolor Shell Beige i wydaje mi się, że HR od tego jest troszkę jaśniejszy A czy byłabyś chętna na Healthy Mix?
Ja z EL używam jaśniutkiego koloru 39. Z HR miałam kiedyś kolor 21 i był dobry. Nie orientujesz się czy ten jest dużo ciemniejszy ?

A co byś chciała za samego Burżuja ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 15:59   #12
pannaporanna
Rozeznanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
GG do pannaporanna

cos u mnie za healthy mix?
pannaporanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-07, 08:52   #13
pannaporanna
Rozeznanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
GG do pannaporanna

Cytat:
Napisane przez pannaporanna Pokaż wiadomość
cos u mnie za healthy mix?
hm?
pannaporanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości