|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szybko parę kosmetyków. Cotynato ♥
Hej.
Mam na zbyciu parę kosmetyków które chętnie oddam. Za ciuszki , róż do policzków , fajny podkład lub kredki do oczu. Zapraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko parę kosmetyków. Cotynato ♥
1.GARNIER. Nawilżający krem do twarzy.
Nadaje skórze promienny wygląd. Z aktywnym składnikiem z rumianku. Letni wygląd , cera śniada. Data ważności -13.04.2010 Zużycie ok 20%. 2.EVELINA slim extreme 3D żel ujędrniający. Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki . Ideal conture. Posiara Laur konsumenta , oskar 2005. Idealna figura , podniesione i ujędrnione pośladki i smukła talia. DO skóry wrażliwej i skłonnej do alergii. data ważności 09.03.2011 zużycie ok. 50% 3.Clean&clear oczyszczający tonik przeciw wągrom. Pomaga usuwać i zapobiega powstawaniu wągrów. Nie wiem jaka data ważności , ale kupowałam go miesiąc temu w drogerii. Zużycie ok 10%. 4.Nivea. Szampon prostujący włosy. Efekt bez prostownicy . Proste , gładkie i piękne włosy. Ekstrakt z magnolii i bambusu. zuzycie ok 55% 5. Avon Superpodkręcający tusz do rzęs kolor: Brown/Black 7 ml cena katalogowa 35 zł Tylko otworzony w celu sprawdzenia koloru i szczoteczki. 6.Avon Błyszczyk powiększający usta * powiększa usta, sprawiając, że są bardziej seksowne * przyjemnie chłodzi i ożywia wargi * zawiera witaminy A, C i E, nawilża * pędzelek zapewnia precyzyjną aplikację. 7 ml cena standardowa: 28,00 zł kolor: Luscious Mauve Wybróbowany tylko. 7. Dwa pilniczki. 8. Czarna kosmetyczka. 9. Próbki róży i pudrów mineralnych. Wypróbowane, starczą jeszcze na długo. 10. cienie do powiek w odcieniach złota i miedzi. Używane parę razy . ładne, z połyskującymi drobinkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
.EVELINA slim extreme 3D żel ujędrniający. . Avon Superpodkręcający tusz do rzęs ten blyszczyk avonu to ciemny kolor/kryjacy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co z tym błyszczykiem?
Ma ciemny kolor?kryjacy? ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Perfum, kurtki na wiosne. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- U to błyszczyk odpada, ja wole jasne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
3.Clean&clear oczyszczający tonik przeciw wągrom COŚ ZA TO?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Cytat:
? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.