|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Co to za dziwna recenzja ?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...sername=helena
Impresje na temat swojej mamy i jej upodobań tudziez marzeń sa niewatpliwie interesujące, tylko chyba raczej nie nadaja się na recenzję. Tymbardziej,że sama recenzentka przyznała się,że owych perfum nigdy nie używała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Co to za dziwna recenzja ?
Recenzja jest ok, recenzentka opisała swoje wrażenia na temat zapachu (na pewno wąchała), jest masa recenzji zapachów pisanych tylko po powąchaniu ich w perfumerii. Tak samo jest z recenzjami męskich zapachów, pisanymi przez dziewczyny- przecież też nie używały.
![]() Poza tym, bardzo lubię recenzję Heleny- czyta się je jak przewrotne felietony, dlatego nie jestem bezstronna.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Recenzja jest po prostu śmieszna i to w dobry znaczeniu!
![]() ![]() MNIe się podoba, bo to taka inna, od innych recenzji, ale jeśli się nie nadaje na ocene produktu to ja już się nie zajmuje tym.... ![]() Gratuluje Helci pomysłu i poczucia humoru!
![]() |
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
Lubię recenzje Heleny- pisze lekko i z humorem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a ja mam mieszane odczucia
![]() czuję co prawda wirtulaną sympatię ![]() Chociaż tak prawdę mówiąc, to muszę wyrazić opinię na temat tego działu KWC - oceniłam w poczuciu obowiązku kilka pachnidełek i niemal natychmiast zadałam sobie pytanie "po co" ![]() jestem zdania, ze ocenianie perfum jest kompletnie bez sensu - to tak jak ocenianie kolorów cieni - każdy ma inny gust, na każdym te same perfumy pachną nieco inaczej, dysputy na temat estetyki buteleczki też wydają mi się zbędne - dla każdego co innego ![]() nawet chcąc na siłę znaleźć uzasadnienie takich ocen pomyślałam, że może miałoby to sens dla dziewczyn, które znają się na tym merytorycznie, potrafią opisać nuty zapachowe i je odczytać - tylko po co? i tak najlepiej iść, przetestować i ocenić po kilku próbach czy nam się podoba, czy nie. Niestety nie lubię tego działu KWC, uważam go za zbędny i chętnie usunęłabym przynajmniej moje recenzje perfum, bo nic nie wnoszą. ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ładnie sie usmiechałam pod nosem czytając ją
![]() Gratuluję humoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Żandarm na emeryturze
|
Ooooo! Helenka zaczęła znów recenzować kosmetyki! Świetnie! Wreszcie będzie co poczytać
![]() Osobiście uważam, że ta recenzja jest lepsza, niż np. "Fuj! Okropny śmierdziuch! Używam tego kosmetyku: 1 psiknięcie w Sephorze". Czy ta wnosi więcej? A jest takich mnóstwo na Wizażu. Podobnie, jak Edii, uważam, że ten dział KWC jest zbędny. Nie ma bardziej indywidualnego odczucia niż upodobanie do określonych zapachów, poza tym na każdej skórze perfumy rozwijają się inaczej i na niczyjej recenzji nie można tu polegać - pozostaje jedynie własny nos.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
rzastin napisał(a):
> Poza tym, bardzo lubię recenzję Heleny- czyta się je jak przewrotne felietony, dlatego nie jestem bezstronna. Ja też je lubie czytać - ta Helena to musi być strasznie sympatyczna osoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.