|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY POMOCY !!! watek dotyczacy doczepienia wlosow!!!
Mialam zrobione blond pasemka na moje ciemne wlosy a teraz mam odrosty z 5 cm bo nie malowalam odrostow jeszcze, i chce doczepic blond pasemka,!!!
wiec co najpierw lepiej jest zrobic?? pomalowac odrosty odczekac pare dni i doczepic wlosy czy doczepic wlosy na odrosty i wtedy dopiero pomalowac ??? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- HALOooooo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: DZIEWCZYNY POMOCY !!! watek dotyczacy doczepienia wlosow!!!
a jak byś chciała je za farbować na ciemny kolor całość i pasemka doczepione mają być jedynym dodatkiem w odcieniu blondu czy pasemka z naturalnych włosów też chcesz pozostawić??
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- ja osobiście polecała bym najpierw zrobić jeden kolor (ciemny na całośći) i do tego doczepić jasne pasemka. Z tego względu że Twoje włosy naturalne po rozjaśnieniu będą się różnić od tych doczepionych i bedziesz miała kilka kolorów blondu na tych włosach. Jest oczywiście możliwość jeszcze mianowicie zrobienie jeszcze toneru na Twoje rozjaśnione i doczepione blond włosy w celu wyrównania koloru na całej długości włosa lecz koszta beda wyrzsze a myśle że efekt podobny jak do jednego koloru z blond doczepionymi pasmami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.