|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Guerlain Terracota Fard Indien 02 - Holy Smoke
Jak w tytule, bardzo mi zalezy na tym cieniu, jeśli ktoś ma chętnie oddam za niego coś z wątku albo spoza wątku
![]() Fard Indien Mineral Eyeshadow, Guerlain - 02 Holy Smoke, na zdj, pierwszy z prawej strony ![]() Zapraszam ![]() PS. Poza wątkiem mam też dużo biżuterii, jeśli ktoś woli zamiast kosmetyków ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Terracota Fard Indien 02 - Holy Smoke
donosze, ze mam i oddam za cos fajniutkiego
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a coś ślicznego
![]() Orienta też mam ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No widziałam, widziałam
![]() ![]() ![]() To co by cię interesowało ? coś z wątku czy mam szukać poza ? Z kolorówki poza wątkiem to mam tylko paletkę EL Signature 07 Plum Sugar (duo) i PO4 Berry Quartz, Benefita jakieś cuda, podkład EL siakiś nowy Nutritious, kredkę do oczu Chanel 64 bonsai - piękna ciemna zieleń, Turbolash Mascara EL, nie wiem czy jest w wątku bo się pogubiłam ![]() Poza tym sporo pielęgnacji, np antycellulitowe cuda mam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cellulit to jedna z niewielu rzeczy na świecie, których nie mam i mi ich nie brak
![]() pogrzebię w watku i dam znać ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- oki pogrzebałam - same fajowe rzeczy, tylko Ty barrdzo nisko wyceniasz ten cień, a ja już wolę go niz cokolwiek o podobnej wartości z Twojego wątku a i tak na marginesie ten krem za 3.500 umarłam, jak zobaczyłąm cenę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem w kwestii cienia, no ale za tyle sama go kupiłam ![]() Nie chciałabym oddawać za sam cień rzeczy dwukrotnie droższej. Jak wpadniesz na jakiś pomysł daj cynka ![]() A co do kremu, no cena powaliła i mnie na tyle, że boję się go używać ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
za tą cenę to 2 Sculptry da sie zrobić i buźka cudna na 2 lata, osobiście nie wierzę w kremy
podumam ![]() piszesz, że może być bizuteria a ja usilnie próbuję się pozbyć mojej Pandory ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-01 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lubię raczej taką oryginalną biżu od projektantów, te wrapy wszelkie z drucików bardzo mnie rajcują, biżuteria Pilgrim bardzo bardzo... ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jak widzisz mi sie też Pandora nie podoba
![]() ja zbieram Swarovskiego: szczególnie Elvis i Erykę - mam wszystkie + rybę oraz kolczyki tej firmy generalnie klunki uwielbiam ![]() Pilgrim nie mam, ale fajna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pingwin tobie pozazdroscic jesli nie masz cellulitu....to wyjatkowe go nie miec! ani jednej faldki nie masz? kremy anty cellulit to jest generalnie badziewie moim zdaniem bo i tak dzialaja tylko na ten zewnetrzny naskorek...z problem tkwi w systemie limtatycznym i lepsze sa glebokie masaze i drenaze np. endermologia...mezo itp - moim zdaniem warto cos tegiego spobowac - ja tam nie mam cierpliwosci i dyscypliny aby sie smarowac kremami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Viki ani poł fałdki - dieta + siłownia 6x na tydzień
![]() LipoShock jest świetny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a robilas liposhocka?
ja tez chodze na silownie (ale nie codziennie) i sie nie objadam, ale niestety zawod przy biurku po 8 h dziennie i sleczenie przy ksiazkach wiec ruchu mam zbyt malo aby nie miec cellulitu...a Tobie pozazdroscic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie, ale pracowałam kilka lat w różnych klinikach medycyny estetycznej( zamierzam wrócić niebawem
![]() efekty sa super, tylko cena konkretna Viki siłownie mam w domu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
kiedyś foty wrzucałam na fitnessie
![]() Viki Ty pewnie też i nie ściemniaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a to daj linka, to zobacze i zweryfikuje
![]() a ja to musze sie poprawac w salonach medycyny estetycznej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
usunięte, nie lubię wisieć w necie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Ekhem, może kawki dziewczynki jak już tak tutaj siedzimy ?
![]() ![]() A liposhock miałam, fajnie działa tylko dużo zabiegów trza zapodać ![]() Żeby chociaż efekt się utrzymał kilka sezonów ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
no dawaj kawkę dawaj
![]() ![]() nie ma plotkowego na targowisku? chyba, że przeoczyłam ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-04-01 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
no bo my tu z pinginem gadu gadu zeby chociaz ten watek byl jakos na frontowej stronie, bo tak to nikt by nie zauwazyl ze szukasz tych fardow malpeczko
![]() a ile liposhockow robilas? ja sie kiedys zastanawialam nad zrobieniem ultracontourow ale jakos w koncu zdecydowalam sie na karnecik endormologi bo i tak ponoc trzeba zaczac od endermologii albo ja laczyc z pozostalymi typami aby byl dobry efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Viki a co Ty będziesz sie na drobne rozmieniać zapodaj sobie BODY JET
![]() liposhock jest dziwny ponieważ liczony jest na strefy: czyli przód ud, tył ud, pośladki, każda strefa to 900 zł Włąśnie my tu z Vikunią walczymy w Twojej sprawie a Ty do nas tak... ![]() oj nieładnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ależ gdzie tam, gdzie tam, już kawkę podaję i ciasteczko i winko
![]() Ja co prawda muszę wyjść, ale wy siedźcie i pilnujcie interesu, tylko mi się nie spijcie ![]() A liposhocków robiłam narazie 5 i efekt naprawdę widać ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a to ciekawe, bo niewiele mozna poczytac o efektach liposhockow w necie...a jaki jest efekt w porownaniu do endermologii? bo chyba tez i technologia jest zupelnie inna....ciekawa jetestem strasznie tych liposhockow bo to tez chyba usuwa komorki tluszczowe a nie tak jak endermologia tylko drenuje i masuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.