|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
jak najszybciej NOWE eleganckie na kancik spodnie 44/46
Nieaktualne,
![]() potrzebuje szybko jakies spodnie elaganckie, nie musza byc na kant, moze byc np satyna czy jakikolwiek inny material. w każdym bądź razie spodnie sa nowiutkie, dopiero odebralam je od krawcowej, jednak maja wade materialu - ukazana na 2 zdjeciu. nie rzuca sie to w oczy ale ja jakos nie umiem sie przełamać, tym bardziej ze mam do nich krótka bluzke a nie np tuniczke ;/ i potzrebuje inne na za 2 tyg.. nie wiem jak to sie stało, nie dość że za całość materiał + uszycie zapłaciłam 100 zł to jeszcze takie coś ![]() Eleganckie spodnie na kancik rozmiar 44 w porywach 46, kolor kawa z mlekiem, w delikatne pasy, meterial w wygladzie i dotyku przypomina satyne, jest jednak duzo mocniejszy i z pewnoscia nie bedzie sie haczyl Wymiarki: -dl nogawki wew-75, - stan 30, sa wysokie, tuszujaco nie co, -biodra 54x2, -szer w pasku 45. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie chca mi sie załadować zdjęcia dlatego sa w linkach: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1266237001 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1266237001 Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-03-03 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak najszybciej NOWE eleganckie na kancik spodnie 44/46
hej, zapraszam do przejrzenia mojego watku
![]() pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jakiś konkretny kolor tych spodni co szukasz???
u mnie w wątku mam jedne, ale mogę poszukać coś poza ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- mam czarne na kant biodrówki tylko boje się że będą trochę za krótkie a ja nie lubię ,,pijawek" duży zakład mają na dole? poczekaj za chwilę wyśle ci zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ciężko je uchwycić na zdjęciu
mają lekkie przetarcia na nogawkach tam na dole, za długie były wszelkie przebarwienia to wina aparatu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
torby nie oddam
![]() spodnie mogę a nie muszę mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
z tymi spodenkami to dam sobie spokój
a te jeansy i te w kratkę to chętnie wymienię na jakieś inne jeansy co ty na to??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.