|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kamizelki
poszukuję inspiracji, jak nosić wspomniane w temacie kamizelki.
podobają mi się bardzo, ale sama nie widzę jak je "ugryźć". niemniej jednak postanowiłam nabyć swoją 1 kamizelkę - w drobną szarą krateczkę z bandolery, z pięknym haftowanym tyłem. tą samą, co na modelce po lewej http://www.bandolera-apeldoorn.nl/us...omance%201.jpg no i teraz pytanie - z czym byście ją widziały? ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kamizelki
Jakieś fajne koszule, gładnie sweterki, zwykłe topy na krótki rękaw, ale wszystko bardziej gładkie, bez wzorów i udziwnień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Co do kamizelek polecam obejrzeć sobie kilka odcinków House M.D., dr Allison Cameron uwielbia nosić kamizelki
![]() Koszula plus kamizelka = ![]() No i dwóch przystojniaków, nie mogłam się oprzeć ![]() Tu jeszcze link do polyvore: http://www.polyvore.com/jennifer_mor...set?id=5857702 I link do szafy Megson6 z kamizelkami: https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=5985
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z koszulą jak na przykładowym zdjęciu. Z gładkim topem, żakietem. Z klasycznymi kardiganami. Z prostymi sukienkami albo tunikami. Możesz nosić ją ze wszystkimi bazowymi, gładkimi ubraniami, najlepiej bez wzorów, bo kratka + hafty mogą się gryźć z innymi wzorami.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
świetny pomysł z tą Cameron!
z przyjemnością małpuję jej styl, bo mam podobną urodę i figurę, a z drugiej strony - jest dosyć elegancki. dotychczas jednak jakoś nie wpadłam na to, że ona tak dużo w kamizelkach biegach. powtórki House'a w przyjemnością zarządzę ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Właściwie nie wiem czy aż tak bardzo często nosiła te kamizelki, ale ja praktycznie jednym ciągiem oglądałam po kilka odcinków z pierwszej i drugiej serii, więc może nagromadzenie tak to sprawiło
![]() Tak jak w każdym odcinku musi być sarkoidoza i rezonans, tak musi być i kamizelka ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
haha ładnie to ujęłaś
![]() ja oglądam jednym tchem 4 sezony, więc też mam wrażenie, że jak cameron, to i kamizelka :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.