|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kultura Polaków
Witam Chciałabym was prośić dziewczyny o pomoc pisze essej na studia którego tematem jest kulura osobista Polaków chciałabym abyście podzieliły się swoimi odczuciami właśnie na ten temat mam nadzieje że mi pomożecie a napewno takich sytuacji jest wiele. Wiec proszę o pomoc i pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: kultura Polaków
Wyszukiwarka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Hmm kultura osobista wszystkich Polaków? Przecież każdy jest inny, jak ci napiszę że Polacy są dobrze wychowani, uprzejmi itp to od razu 20 osób poda przykłady osób chamskich... może to jakoś sprecyzować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hmm... są ludzie chamscy,źli,egoistyczni ale są także życzliwi,dobrzy i uprzejmi
![]() Mnie się zdaje,że coraz więcej młodzieży chce stać się "dorosła". Wiesz o co mi chodzi... alkohol,używki itp. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora tylko piszę co ja widzę.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Rzekomo gościnni jesteśmy
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, Polacy na ulicy są ponurzy, ale uprzejmi. Wyjątkiem jest to, że ktoś mnie nie przepuści w drzwiach, nie odwrotnie.
Z drugiej strony, w necie z ludzi wychodzi skrywana wrogość i złośliwość, im mniej moderowane forum, tym gorzej. Nie wyobrażam sobie, że ci ludzie odnoszą się tak samo do innych w "realu" ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hmm...trudno coś o tym powiedzieć, bo wydaje mi się, że aby to ocenić, trzeba porównać nas do innych narodów, a żadnego nie znam na tyle dobrze. Wydaje mi się, że jest tak jak wszędzie: jedni uprzejmi i mili, a drudzy chamscy i niegrzeczni.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.