|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Muzyczny mix na Sylwestra roku 2010?
Jakie piosenki chętnie usłyszałybyście na zbliżającej się wielkimi krokami imprezie sylwestrowej?
Jestem miłośniczką raczej niszowej muzyki więc szczerze powiedziawszy mam z tym nie lada problem( jako organizator własnej imprezy paratetówkowo- sylwestrowej muszę zapewnić gościom jakąś fajną muzę do zabawy , co by nie musieli się nudzić i po kątach rozglądać w poszukiwaniu pajęczyn ![]() Także Drogie Wiżanki zwracam się z ogromną prośbą o podpowiedź przy jakich piosenkach bawiłybyście się najchętniej( piosenki stare jak i te nowe, każdego stylu i gatunku) Dziękuję pięknie za każdy odzew na moj ''apel'' i pozdrawiam serdecznie. Anioł w czerni ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: Muzyczny mix na Sylwestra roku 2010?
Teraz na esce reklamują składanke Hity 2009 - znajdź na necie jakie są piosenki i te nagraj na impreze. Poprzeglądaj listy przebojów. Ciężko doradzić, bo każdy lubi co innego. Jedni wolą bawić się przy techno, drudzy pop, inni disco a jeszcze inni metal
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- 1. VERONA - DO YOU REALLY WANNA KNOW 2. JAY SEAN - I WON''T TELL (FEAT DAYTONA) 3. P SIX GURU JOSH PROJECT – LET ME KNOW /INFINITY/ 4. KATY PERRY – HOT’N COLD 5. KATERINE – TREAT ME LIKE A LADY 6. NICK KAMARERA & DEEPSIDE DEEJAYS - BEAUTIFUL DAYS 7. MEZO – TUŻ ZA TOBĄ 8. LAURENT WERY – HEAR MY SOUND 9. LOTY - MIĘDZY JUTREM A WSPOMNIENIEM 10. TONIKBOX - CALL ME 11. THE ATTIC - FLASH IN THE NIGHT 12. YARABI - EL SILA 13. ANGIE - SAY MY NAME 14. MARIUS – OBSESSION 15. CHŁOPACY - WIARA 16. OLA - S.O.S. 17. DANCE NATION VS. SHAUN BAKER - SUNSHINE 2009 18. NEROS - READY 2 GO 19. JAY DELANO - WITH YOU 20. AGNIESZKA WŁODARCZYK - CZAS POKAŻE 1. GOSIA ANDRZEJEWICZ – OTWÓRZ OCZY 2. SCOTTY - THE LOST ISLAND 3. BORYS – MY LOVE 4. TARA ROCKS – SAME TIME, SAME PLACE 5. DARIUS & FINLAY – DESTINATION 6. GROOVEBUSTERZ - TALK TO ME 7. BEL-MONDO – THE CLUB SI MINE 8. AGNES – ON AND ON 9. GATHANIA - BLAME IT ON YOU 10. DANIELA - YOU&I 11. DAVID DEEJAY FEAT. DONY - SEXY THING 12. BASIC ELEMENT - THE BITCH 13. KALWI & REMI - STOP ( FALLING DOWN) 14. SYLWIA GRZESZCZAK & LIBER – NASZA BAŚŃ 15. ALANTA – ALONE 16. DJ REMO – TA TA TA 17. AGIDA – HEY STUPID 18. CLAUDIA CREAM FEAT. FATMAN SCOOP - JUST A LITTLE BIT 19. SPLENDID - WHAT’S GOOD IN GOODBYE 20. ANDREEA BANICA FEAT. SMILEY - HOOKY SONG To sa piosenki z Eska Hity na Czasie 2009
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moze popytaj gosci co lubia, albo popros zeby tez jakies swoje plytki poprzynosili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W zeszłym roku prawie każdy z mojej klasy z LO robił wielką imprezę 18 dla całej klasy i rodziny i innych znajomych, żeby nikt nie czuł się pominięty czy pokrzywdzony doszliśmy do wniosku że najlepiej będzie jeśli każdy prześle swoje ewentualne życzenia co do muzyki/ulubione kawałki itp i tak skroiła się całkiem niezła playlista dla każdego. Może zaproponujesz coś takie swoim gościom? I dodasz te 'ich' kawałki np do tego co zaproponowały dziewczyny wyżej lub co znajdziesz w necie
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej, ja w tamtym roku nakombinowałam się, ponagrywałam różnej muzyki bardziej tanecznej a i tak po jakimś czasie, gdy w głowach zaszumiały procenty wesoła gawiedź zaczęła sobie puszczać stare polskie hity.
![]() ![]() Zależy też czy zapraszasz bliskie sobie towarzystwo, które lubi tą samą muzykę, co Ty. Ale jeżeli będą inne osoby, które mniej znasz to ja bym raczej zaserwowała bardziej komercyjne kawałki, które już każdemu się osłuchały, znane z radia i tv. ![]() Aha i u mnie raczej nie sprawdziło się zbieranie kawałków od gości, ponieważ każdy chciał aby puszczać jego muzykę i niektórzy zaczęli się przepychać się przy komputerze zamiast się bawić. ![]()
Edytowane przez mooniqa Czas edycji: 2009-12-10 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Muzyka niszowa powiadasz?
To zależy, czy chcecie się bawić raczej przy szybszej, energicznej muzyce, czy na spokojnie. Ja osobiście preferuje oba nurty, raz towarzysko, partnersko, a raz szaleństwo na parkiecie... ![]() Na spokojnie, we dwoje: Np. Melody Gardot- Your heart is as black as night Nouvelle Vague- Don't go Czy klasyka jazzu, Ella Fitzgerald- I'm beginning to see the light I trochę szybsze kawałki: Tony Gatlif- Arrincónamela White rabbits- Percussion gun Empire of the sun- We are the people To tak na szybko, z pamięci. Jeśli ktoś miałby coś do polecenia, to chętnie się przysłucham. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Polecam też wrzucenie do mixu troszkę starych przebojów. Wypiszę co mi przychodzi do głowy z takich znanych. Takie kawałki zazwyczaj się sprawdzają (chociaż nie bardzo, jeśli bawią się młodzi ludzie, a te kawałki to 90% całości, lepiej jak jest ich niewiele :p).
Bon Jovi - You Give Love A Bad Name Republika - Biała Flaga White Snake - Here I Go Again Aerosmith - The Same Old Sond And Dance, czy Crazy White Stropes - Blue Orchid chodzi mi o coś na podobę tego, ale sama nie bardzo orientuję się w najlepszych tego typu hitach. Myślę, że nie powinno zabraknąc też Lady Gagi, no i ja osobiście wsadziłabym też duużo disco-polo :P. Lubię różnorodnośc. Jeżeli szukasz takich piosenek na czasie, ale jakoś nie przychodzą ci tytuły do głowy, to możesz przejrzec jakieś listy przebojów. http://www.mtv.co.uk/music/charts/of...-singles-chart http://www.lista-przebojow.pl/ Popytaj znajomych jakie chcieliby usłyszec kawałki, może coś ci sami zaproponują. Edytowane przez muppeciakk Czas edycji: 2009-12-28 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
na pewno nie może zabraknąć Davida G. i jego kawałka Sexy Bitch
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
O ile wiem, sylwester 2010 jest za rok
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.