|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Klej na zamszowych butach!
Potrzebuje szybkiej i skutecznej porady. Wylala mi sie kropla kleju(kropelki) na zamszowe, jasno bezowe buty :/ Plama jest zaschnieta i ciemna, bardzo widoczna. Probowalam rozpuscic ja acetonem i teraz nie dosc ze jest czarna plama to jeszcze duza ciemna plama odbarwiona na brazowo :/ Ratunku.. jak to usunać? szukam na necie i nie moge znalezc, da sie cos jeszcze z tym zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Klej na zamszowych butach!
Wydaje mi się, że już nic z tym nie zrobisz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja też myślę, że to już za późno.. może dałoby radę uratować naszywając na to coś
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
A łeeeee
![]() ![]() No katastrofa :/ po wyschnieciu i licznych probach ratowania widac ze klej stopil jakby zamsz.. i wlasciwie to jest ubytek w skorze ![]() Dodam tylko ze te buty zyly sobie az godizne.. bo nowiusienkie ze sklepu zalozyl na nogi i stala sie tragedia z kropelka w roli glownej. ![]() Edytowane przez Tyris Czas edycji: 2009-12-29 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.