|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz. XVIIIKochane Maturzyścia nadszedł cudowny moment! Stuknęła nam 18! 1. Maturzyści 2009![]() Witam serdecznie w kolejnej części i zapraszam do spamowania! ![]() Z archiwum X ![]() 2. Maturzyści 2009 cz. II 3. Maturzyści 2009 cz. III 4. Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud ;* 5. Maturzystki 2009 cz. V - oczekiwania na cud ciąg dalszy ;D 6. Maturzyścia 2009 cz. VI - ostatnie odliczanie 7. Maturzyści 2009 cz. VII - oczekiwania na cud wyników cd 8. Gorrące Maturzystki na zielonej trawce, czyli w oczekiwaniu na deszcz procentów 9. To już jest koniec! : D Czyli o tym co porabiają Maturzyścia 2009 po maturach... 10. Modlitwa o 100 % czyli 30. czerwca tuż tuż! Maturzystki 2009 - odsłona X 11. Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz.XI 12. Nowe życie! czyli o tym gdzie Maturzyścia '09 idą na studia. 13. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIII 14. Wakacyjne zamieszanie, czyli perypetie Maturzyściów '09 cz. XIV 15. Immartykulacyjne zamieszanie, czyli przygotowania do nowego życia Maturzyściów cz.XV 16. Rewolucja październikowa, czyli Maturzyścia '09 na studiach cz.XVI 17.Szkoła przetrwania czyli Maturzyścia w studenckiej dżunli, cz. XVII ![]() Nasze Maturzyścia: Anamoi - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Finanse i rachunkowość, dzienne Anlejka - Cieszyn, Uniwersytet Śląski - Edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, dzienne Anuu - Białystok, Politechnika Białostocka - Politologia, dzienne Arkadia1616 - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Dziennikarstwo, zaoczne Balletoevs ![]() Cherry90 - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Prawo, dzienne Czarnula4 - Szczecin, Uniwersytet Szczeciński - Europeistyka, dzienne DeBourbon - Poznań, Politechnika Poznańska - Architektura i Urbanistyka, dzienne Dzikun - Kraków, Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego - Gospodarka przestrzenna, dzienne Flames - Uniwersytet Przyrodniczy - Technologia żywności i żywienie człowieka, zaoczne Grudniowa-szatynka - Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy - Weterynaria, dzienne Ilo16na - Wrocław, Szkoła Marzeny Daleckiej - Kosmetyka + Wizaż, zaoczne Infante Invissible - Warszawa, Uniwersytet Warszawski, Europeistyka, dzienne Kasiencja – Kraków, Uniwersytet Jagielloński - Psychologia ogólna, dzienne Ksh ![]() Lirangel - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Turystyka i rekreacja, dzienne Majaaaaa - Bydgoszcz, Uniwersytet Kazimierza Wielkiego, Matematyka o sp. nauczycielskiej, dzienne Maalwiinkaa2 – Wrocław, Wyższa Szkoła Zarządzania 'Edukacja' - Turystyka i Rekreacja sp. Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii, dzienne Marcia1003 – Konin, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie, dzienne Marguerita - Szczytno, Wyższa Szkoła Policji, Administracja - dzienne Muchahahaha - Gorzów Wielkopolski, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa - Zarządzanie sp. Zarządzanie i Organizacja Turystyką, dzienne Myosottis - Bygdoszcz, Collegium Medicum Uniwersytetu Mikołaja Kopernika - Farmacja, dzienne NicRu - Kraków, Akademia Górniczo-Hutnicza - Matematyka, dzienne Nieprzytomna ![]() Nieznajoma19 – Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Pedagogika, dzienne Nikki999 - Wrocław, Wyższa Szkoła Humanistyczna - Architektura wnętrz, zaoczne Organizm – Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Tłumaczenia specjalistyczne, dzienne Paula007 - Poznań, Uniwersytet Ekonomiczny - Ekonomia, dzienne RedApple - Politechnika Śląska - Inżynieria bezpieczeństwa, dzienne Renia90 ![]() Serendipity - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski – Politologia, dzienne Shewa- Kosmetologia Bydgoska Szkoła Wyższa,dzienne Sosik - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Gospodarka przestrzenna, dzienne Sydunia –Warszawa, Politechnika Warszawska - Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, dzienne Szarosc Teczy - Warszawa, Uniwersytet Warszawski - Zarządzanie (Dyplomowe Studia Menadżerskie), dzienne TinyPrincess - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Ekonomia, dzienne Totylkokasia - Poznań, Uniwersytet Adama Mickiewicza - Socjologia, dzienne Wszełka - Wrocław, Uniwersytet Wrocławski - Biologia sp. mikrobiologia, dzienne xCarmen ![]() xxboo - Katowice, Uniwersytet Śląski - Kulturoznawstwo, zaoczne Zanetka007 - Gdańsk, Politechnika Gdańska - Europeistyka, dzienne Zte - Olsztyn, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - Administracja, dzienne Największe spamerki poprzedniej części:
1. nicRu (399) 2. tinyPrincess (393) 3. maalwiinkaa2 (392) Gratulację! ![]()
Edytowane przez Flames Czas edycji: 2009-12-18 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz.
druga! :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz.
Jestem :d
#5 |
Zakorzenienie
|
w koncu ale czemu jestem na 3?!
![]() pfff ja się tak nie bawię, o. a tak chciałam być Miszczem.. idźcie Wy niedobre ![]() iks de ![]() Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-11-22 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
piąta
![]() I dobranoc ![]() Jutro mam egzamin, trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
yooo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bo mam jedną wiadomość więcej niż Ty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ze tak długo dziewczyny ale akurat mi się komp zawiesił!!
![]() ![]() I w momencie jak dodawałam wątek ostatecznie Tiny była już na 2 miejscu... Ale jeśli cos nie pasuje to mogę edytować post, nie ma sprawy, tylko piszcie co zmienić. Wybaczcie ze tyle zamieszania. ![]()
#13 |
Zakorzenienie
|
ale teraz już się żegnam z Wami
![]() dobranoc ![]() Vinka a Ty spamuj, bo musisz być tu Miszczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Shewa
![]() Flames, dodaj jeszcze linka do poprzedniej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Shewa powodzenia jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
idę skakać z parasolką xD
![]() ![]() pilnuj się xD w naszym pełnoletnim wątku to ja będę MISZCZEM mwhahaha xD lecę spać, dobranoc ![]() edit: Flamesiku nic nie zmieniaj, walką szła łeb w łeb i 1 <jednym trza to zapamiętać> wygrała Tiny ![]() Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-11-22 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A gdzie jest link do 17 części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Idę spać
![]() Witam w nowym wątku iks de!
![]() |
#20 |
maszyna, nie człowiek
|
Zapewne będzie
![]() Idę zrobic herbatkę i lulu ![]() ![]()
#21 |
Zakorzenienie
|
shewa
![]() gdzie Wy sie wszystkie wybieracie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopisałam już 17 wątek ![]() Nigdy więcej już się nie piszę na zakładanie nowego wątku! Co za emocje ;p ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() I idę spaaaać dobranoc ![]() ![]()
#24 |
Zakorzenienie
|
Melduje się
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja już też zmykam do łóżka
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja za wami nie nadążam
![]() A ostatnio przezywałam mały maturzyściowy kryzys i pisałam wszędzie ale nie tu... Okres wyobcowania. Hmm No i chyba jeszcze nie dobiegł końca niestety. Ale taga dodałam ![]() Wszełka - ja Cię też kooocham ![]() ![]() ![]() Ania - a czemu schizy? ![]() ![]() Vinka a Ty.. Ty to sie lepiej nie oddzywajj ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2009-11-22 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Emocje opadły i nastała cisza
![]() Mogę teraz spokojnie dokończyć odcinek ![]() ![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
ja moge spamować dalej :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Noo Arki przyszła i zapadła niezręczna cisza
![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba też
![]() ![]() Eee, nieprawda ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.