|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
WESELE jakie dodatki? Proszę o pomoc!:)
Witam Was dziewczyny, założyłam ten wątek w sprawie siostry, a dokładniej jej dodatków do sukienki na wesele. Siostra ma sukienke z h&m (w załączniku) i buty jak w załączniku, chce też założyć długie matowe rękawiczki, no i nie wie co dalej, kupiła fuksjowe rajstopy, w tym wypadku stawiamy też na fuksjową bransoletkę i kolczyki chociaż nie wiem, czy będzie łatwo to znaleźć, no i raczej czarną torebkę, bądź druga opcja to kremowe ażurowe(koronkowe) rajstopy, sznur pereł, czarna torebka, czerwone usta? Co Wy na to dziewczyny? Proszę o wszelkie rady, a może macie inne pomysły na dodatki, jak Wy to widzicie? Wszystkie pomysły mile widziane. Czekamy na pomoc
![]() Aha a może macie jeszcze jakieś fotki ze stylizacjami z tego typu sukienkami? Jak coś to bardzo proszę ![]() Edytowane przez melissa89 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WESELE jakie dodatki? Proszę o pomoc!:)
Ja bym postawila na druga opcje - wiadomo szyk, elegancja itp
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo za odpowiedź, Twoja propozycja też jest ciekawa, wszystko siostrze przekaże
![]() ![]() czekam na kolejne propozycje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Opcji jest bardzo dużo
![]() 1) strojny naszyjnik + sukienka + kolorowe kryjące rajstopy + czarne buty 2) sukienka + duże bogate kolczyki + cieliste rajstopy + kolorowa kopertówka i spięte włosy żeby wyeksponować kolczyki 3) elegancko i klasycznie: cieliste rajstopy + długie rękawiczki (na rękawiczce może być na przykład duży pierścień) + czerwona szminka + klasyczna kopertówka 4) wersja boho: sukienka + dużo bransoletek drewnianych+ kolorowe paznokcie + ciekawa kopertówka + odymione oko + dekolt ładnie wymodelowany pudrem brązującym i rozświetlającym + kolczyki najlepiej z elementami drewna i piór 5) wersja na ostro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za odpowiedź, rozważymy wszystkie propozycje
![]() ![]() ![]() i najgorzej, że strasznie ciężko znaleźć jakąś fajną kopertówke z charakterem ![]() no i co myślicie jeszcze o wpięciu czegoś we włosy? pasuje? nie pasuje? czekam na jeszcze jakieś propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziś byłam w reserved, tam jest sporo kopertówek, ale muszę się przyznać że fuksjowej nigdzie nie widziałam
![]() Z tym wpięciem czegoś we włosy to trochę ryzykowny pomysł jak dla mnie... Chyba że znajdziecie jakąś naprawdę fajną ozdobę np w Bijou Brigitte, ja jednak stawiałabym na klasyczne upięcie ewentualnie ozdobione opaską np w fuksjowym lub czarnym kolorze Mam dziś natchnienie i wymyśliłam kolejny zestaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Twoja druga propozycja wydaje się ciekawa (ta z ażurowymi rajstopami i czerwona szminką), mogłoby to ładnie wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a w naszym reserved nie było za bardzo kopertówek, tylko jedna jakby fuksjowa, nieduża za 99 zł... dziękuję za kolejny zestaw i proszę może jeszcze ktoś ma jakiś pomysł? tak jak mówiłam wszelkie rady mile widziane ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A powiedz czy siostra woli takie klasyczne zestawy czy raczej zależy jej na tym żeby się wyróżnić? Bo najważniejsze żeby czuła się na weselu komfortowo...
Mój kolejny pomysł: sukienka + buty + złota cekinowa opaska (lub srebrna - widziałam takie w H&M) + złote bransoletki (lub srebrne) + kopertówka czarno - złota (lub czarno-srebrna) Edytowane przez karinka23 Czas edycji: 2009-12-29 o 23:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
hmm... trudno mi powiedzieć, a nie mogę jej teraz zapytać, wiem, że na pewno chciała tę sukienkę czarną ożywić, stąd też te fuksjowe rajstopy, to też dosyć ważne dla niej wesele, więc myślę, że zależy jej na tym by wyglądać fajnie i pewnie nieco elegancko...
![]() dziewczyny może jeszcze jakieś propozycje? ![]() Edytowane przez melissa89 Czas edycji: 2009-12-30 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.