WESELE jakie dodatki? Proszę o pomoc!:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 21:15   #1
melissa89
Wtajemniczenie

WESELE jakie dodatki? Proszę o pomoc!:)

Witam Was dziewczyny, założyłam ten wątek w sprawie siostry, a dokładniej jej dodatków do sukienki na wesele. Siostra ma sukienke z h&m (w załączniku) i buty jak w załączniku, chce też założyć długie matowe rękawiczki, no i nie wie co dalej, kupiła fuksjowe rajstopy, w tym wypadku stawiamy też na fuksjową bransoletkę i kolczyki chociaż nie wiem, czy będzie łatwo to znaleźć, no i raczej czarną torebkę, bądź druga opcja to kremowe ażurowe(koronkowe) rajstopy, sznur pereł, czarna torebka, czerwone usta? Co Wy na to dziewczyny? Proszę o wszelkie rady, a może macie inne pomysły na dodatki, jak Wy to widzicie? Wszystkie pomysły mile widziane. Czekamy na pomoc

Aha a może macie jeszcze jakieś fotki ze stylizacjami z tego typu sukienkami? Jak coś to bardzo proszę

Edytowane przez melissa89
Czas edycji: 2009-12-29 o 21:22
melissa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 21:54   #2
melissa89
Wtajemniczenie

Dot.: WESELE jakie dodatki? Proszę o pomoc!:)

up

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

nikt nic nie doradzi? Proszę dziewczyny
Stary 2009-12-29, 22:26   #3
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Ja bym postawila na druga opcje - wiadomo szyk, elegancja itp , ale z drugiej strony, jeśli siostra chce sie wyroznic to wlasnie 1 opcja bylaby idealna ostatecznie cieliste rajstopy, srebrna dosc strojna kolia, skormne srebrne kolczyki, duza bransoleta i np jakis pierscionek z duzym czarnym kamieniem
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 22:46   #4
melissa89
Wtajemniczenie

dziękuję bardzo za odpowiedź, Twoja propozycja też jest ciekawa, wszystko siostrze przekaże właśnie też nam się wydaje, że ta druga opcja jest bardziej elegancka, no a to jednak wesele, nie wiem czy siostra chce się wyróżniać, ale napewno chciałabym jakoś ożywić tę czarną sukienkę a co myślicie o wpięciu czegoś we włosy do tego? jakichś piórek? kwiatka? czy nie za bardzo by to pasowało?
czekam na kolejne propozycje dziewczyny piszcie coś, bo bardzo zależy nam na Waszych opiniach!
Stary 2009-12-29, 23:01   #5
karinka23
Raczkowanie

Opcji jest bardzo dużo Ja sama na wesele byłam ubrana w podobna czarną sukienkę bez ramiączek ale miałam szmaragdowe zamszowe szpilki i duże kolczyki pawie piórka + odymione oko. Oto moje propozycje:
1) strojny naszyjnik + sukienka + kolorowe kryjące rajstopy + czarne buty
2) sukienka + duże bogate kolczyki + cieliste rajstopy + kolorowa kopertówka i spięte włosy żeby wyeksponować kolczyki

3) elegancko i klasycznie: cieliste rajstopy + długie rękawiczki (na rękawiczce może być na przykład duży pierścień) + czerwona szminka + klasyczna kopertówka
4) wersja boho: sukienka + dużo bransoletek drewnianych+ kolorowe paznokcie + ciekawa kopertówka + odymione oko + dekolt ładnie wymodelowany pudrem brązującym i rozświetlającym + kolczyki najlepiej z elementami drewna i piór

5) wersja na ostro: dużo łańcuszków na szyi + kobaltowe rajstopy + kopertówka z nitami lub ćwiekami
karinka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 23:08   #6
melissa89
Wtajemniczenie

dziękuję za odpowiedź, rozważymy wszystkie propozycje najbardziej mi się podoba 1, 3 i 5 ja osobiście bym wybrała 5, ale nie wiem jak siostra
i najgorzej, że strasznie ciężko znaleźć jakąś fajną kopertówke z charakterem siostra chciała fuksjową do rajstop no ale niestety nigdzie nie ma, bądź ceny powalają, a może Wy widziałyście gdzieś coś ciekawego?
no i co myślicie jeszcze o wpięciu czegoś we włosy? pasuje? nie pasuje?
czekam na jeszcze jakieś propozycje
Stary 2009-12-29, 23:24   #7
karinka23
Raczkowanie

Dziś byłam w reserved, tam jest sporo kopertówek, ale muszę się przyznać że fuksjowej nigdzie nie widziałam
Z tym wpięciem czegoś we włosy to trochę ryzykowny pomysł jak dla mnie... Chyba że znajdziecie jakąś naprawdę fajną ozdobę np w Bijou Brigitte, ja jednak stawiałabym na klasyczne upięcie ewentualnie ozdobione opaską np w fuksjowym lub czarnym kolorze

Mam dziś natchnienie i wymyśliłam kolejny zestaw coś w stylu femme fatale: sukienka + buty + koronkowe czarne rajstopy + czerwone paznokcie + czerwone usta + eleganckie srebrne kolczyki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 23:27   #8
malinoweciastko
Zadomowienie

Twoja druga propozycja wydaje się ciekawa (ta z ażurowymi rajstopami i czerwona szminką), mogłoby to ładnie wyglądać I uważam, że mogłaby postawić na mniej 'grzeczną' fryzurę żeby całość nie wyglądała zbyt poważnie (tzn. bez sztywnych, ulizanych koków)
malinoweciastko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 23:32   #9
melissa89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karinka23 Pokaż wiadomość
Dziś byłam w reserved, tam jest sporo kopertówek, ale muszę się przyznać że fuksjowej nigdzie nie widziałam
Z tym wpięciem czegoś we włosy to trochę ryzykowny pomysł jak dla mnie... Chyba że znajdziecie jakąś naprawdę fajną ozdobę np w Bijou Brigitte, ja jednak stawiałabym na klasyczne upięcie ewentualnie ozdobione opaską np w fuksjowym lub czarnym kolorze

Mam dziś natchnienie i wymyśliłam kolejny zestaw coś w stylu femme fatale: sukienka + buty + koronkowe czarne rajstopy + czerwone paznokcie + czerwone usta + eleganckie srebrne kolczyki
ja się właśnie obawiam, że z tym wpięciem czegoś we włosy można przekombinować, bo siostra na początku chciała jakieś piórka czy coś, ale stwierdziłyśmy, że to się może gryźć z kokardką na sukience i butach
a w naszym reserved nie było za bardzo kopertówek, tylko jedna jakby fuksjowa, nieduża za 99 zł...
dziękuję za kolejny zestaw i proszę może jeszcze ktoś ma jakiś pomysł? tak jak mówiłam wszelkie rady mile widziane

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Cytat:
Napisane przez malinoweciastko Pokaż wiadomość
Twoja druga propozycja wydaje się ciekawa (ta z ażurowymi rajstopami i czerwona szminką), mogłoby to ładnie wyglądać I uważam, że mogłaby postawić na mniej 'grzeczną' fryzurę żeby całość nie wyglądała zbyt poważnie (tzn. bez sztywnych, ulizanych koków)
dziękuję bardzo za odpowiedź tak siostra chce jakieś fale czy coś w tym stylu lekkie upięcie, nie ma długich włosów także nawet na loki nie ma szans
Stary 2009-12-29, 23:34   #10
karinka23
Raczkowanie

A powiedz czy siostra woli takie klasyczne zestawy czy raczej zależy jej na tym żeby się wyróżnić? Bo najważniejsze żeby czuła się na weselu komfortowo...
Mój kolejny pomysł: sukienka + buty + złota cekinowa opaska (lub srebrna - widziałam takie w H&M) + złote bransoletki (lub srebrne) + kopertówka czarno - złota (lub czarno-srebrna)

Edytowane przez karinka23
Czas edycji: 2009-12-29 o 23:48 Powód: dopisek
Stary 2009-12-29, 23:51   #11
melissa89
Wtajemniczenie

hmm... trudno mi powiedzieć, a nie mogę jej teraz zapytać, wiem, że na pewno chciała tę sukienkę czarną ożywić, stąd też te fuksjowe rajstopy, to też dosyć ważne dla niej wesele, więc myślę, że zależy jej na tym by wyglądać fajnie i pewnie nieco elegancko...

dziewczyny może jeszcze jakieś propozycje?

Edytowane przez melissa89
Czas edycji: 2009-12-30 o 11:17
melissa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości