Brunetki-blondynki.??jak?;D - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-12-29, 11:09   #1
x3brunetkax3
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 20
Question

Brunetki-blondynki.??jak?;D

Hej
mam tak± sprawe.. co mam zrobiæ ¿eby z w³osów farbowanych nie schodzi³a tak szybko farba farbuje w³osy ju¿ od 8 miesiêcy.. co 4-5 tyg.a w³osy myje co 2-3 dni. czy ten kolor mo¿e zmywaæ siê przy takim czêstym myciu?? chocia¿ farba od fryzjerki powinna trzymaæ s³u¿ej. np. moja siostra zaczê³a farbowaæ w³osy w tym samym czasie co ja, ale farbuje ¿adziej co 2-3 miesi±ce. i odrosty ma minimalne, co mam zrobiæ poprostu ¿eby ta farba d³u¿ej siê trzyma³a z jekie¶ 2 miesi±ce bez 5cm. odrostów??
x3brunetkax3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-29, 14:57   #2
karolynka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 542
Dot.: Brunetki-blondynki.??jak?;D

Cytat:
Napisane przez x3brunetkax3 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
mam tak± sprawe.. co mam zrobiæ ¿eby z w³osów farbowanych nie schodzi³a tak szybko farba farbuje w³osy ju¿ od 8 miesiêcy.. co 4-5 tyg.a w³osy myje co 2-3 dni. czy ten kolor mo¿e zmywaæ siê przy takim czêstym myciu?? chocia¿ farba od fryzjerki powinna trzymaæ s³u¿ej. np. moja siostra zaczê³a farbowaæ w³osy w tym samym czasie co ja, ale farbuje ¿adziej co 2-3 miesi±ce. i odrosty ma minimalne, co mam zrobiæ poprostu ¿eby ta farba d³u¿ej siê trzyma³a z jekie¶ 2 miesi±ce bez 5cm. odrostów??
siostrze po prostu wolniej rosna wlosy.
ja farbuje wlosy co miesiac/poltora, bo wtedy mam ok. centymetrowe odrosty.
Stary 2009-12-29, 16:46   #3
x3brunetkax3
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 20

to tez prawda, ale ¿ebym mia³a ok. 3 cm. odrosty, i w³osy mi szybko nie rosn±, mojej siostrze szybciej. np. niedawno scie³y¶my w³osy do podobnej d³ugo¶ci i jej szybciej rosn±, a mi szybciej pojawiaj± siê odrosty..
x3brunetkax3 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-12-29, 22:18   #4
karolynka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 542

Cytat:
Napisane przez x3brunetkax3 Poka¿ wiadomo¶æ
to tez prawda, ale ¿ebym mia³a ok. 3 cm. odrosty, i w³osy mi szybko nie rosn±, mojej siostrze szybciej. np. niedawno scie³y¶my w³osy do podobnej d³ugo¶ci i jej szybciej rosn±, a mi szybciej pojawiaj± siê odrosty..
nie rozumiem tego za bardzo... przeciez odrosty sie pojawiaja bo wlosy rosna...
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.