![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
L'oreal shine gelee,Maybelline Color Sensational,EDM Wet Sand,Astor i inne
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-01-13 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal shine gelee,Maybelline Color Sensational,EDM Wet Sand,Astor i inne
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-01-13 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal shine gelee,Maybelline Color Sensational,EDM Wet Sand,Astor i inne
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-01-13 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-01-13 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1259817795
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1259817856 cos za?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
-paski Sally Hansen -pędzelki -brzoskwioniowa pomadka L'oreal. Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Emilcia_1616- za pomadkę Hydra Extreme mogłabym wziąść jakieś kolczyki. Za Color Sensational nic nie wybrałam. Napisz, czy Ci to pasuje
![]() Nadeo- niestety nic (co prawda mogłabym wziąść na spróbowanie Scotta Barneta, ale mam za dużo pilnych rzeczy w "wish" liscie, dlatego będę się tego trzymać...) Hisoka- niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
a ta hydro to ktora to? ja jasna czy ta rozowa?
moge sie zgodzic na taka wymianke ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- a ktore kolczyki? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- one sa z masy perlowej, co do naszyjnikow to jeden jest zakonczyno literka E a drugi kokardka
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej podoba mi się u Ciebie:
13. EVERYDAY MINERALS- rozświetlacz „Wet sand”, opakowanie big- 6g. Praktycznie całe. 9. RIMMEL- pojedynczy cień do powiek „Jet black” (214). Pojemność 2,5g, lekko maźnięte palcem, ubytek znikomy. 4.MAYBELLINE- pomadka Color Sensational, nr 132 „Sweet Pink”. 2 razy użyta. i to, ale niekoniecznie: 5.MAYBELLINE- pomadka Color Sensational, nr 112 “Ambre Rose”. 2 razy uzyta. 14. BIELENDA- śmietankowa maseczka do rąk, z proteinami proteinami mleka koziego i mleczkiem bawełnianym. Pojemność 75 ml, raz użyta z twojej wish mam: tonik garniera niebieski, oriflame silk satin radiance balsam z drobinkami ale nie spray tylko typowy balsam ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-12-04 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
miałam gdzieś chusteczki samoopalające daxa, ale nie mogę znaleść :/ więc bez nich będzie ...
a za: - Garnier SKÓRA WRAŻLIWA Tonik łagodzący 200ml (2 razy użyty, zostało 97%) - Oriflame SILK SATIN RADIANCE Balsam stopniowo opalający 200ml (przetestowany tylko, zostało 99%, jak NOWY jak dla mnie to on jest rozświetlający dzięki drobinkom brokatu) chciałabym: 13. EVERYDAY MINERALS- rozświetlacz „Wet sand”, opakowanie big- 6g. Praktycznie całe. 9. RIMMEL- pojedynczy cień do powiek „Jet black” (214). Pojemność 2,5g, lekko maźnięte palcem, ubytek znikomy. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- w takim razie tak jak zaproponowałam, wymieniamy się ![]() do Ciebie leci tonik garniera niebieski i balsam silk satin radiance (to ja odznaczam dla Ciebie już te rzeczy), a dla mnie wet sand i cien rimmela Jet black ![]() oczywiście nie ma problemu bym wysłała pierwsza ![]() ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-12-04 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety jedyne czym byłam zainteresowana to EVERYDAY MINERALS a już poleciał do Sakh
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie
ASTOR-ASTOR- błyszczyk Soft Sensation Liquid, odcien 104 Sweet Rose L’OREAL- rozświetlacz z paletki cieni Colour Appeal Trio Pro, raz użyty. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A ten kolor to na pewno jest słabiutki?Bo ja uzywam tylko bezbarwnych lub bardzo delikatnych jasnych blyszczykow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To mi pasuje
![]() Zaraz wyśle adres na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za maseczke do rak bielendy?
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- oj niestety ten krem jest w rezerwacji ![]() znajdziesz co innego?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
16. Pędzelek z pudru brązującego L'oreal, nieużywany (może komuś się przyda do czegokolwiek
![]() 17. Pędzelek z różu Bourjois, nieużywany (j.w ![]() Znajdziesz coś u mnie? (np. Avon krem do stóp Wanilia i Brązowy Cukier? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.