|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
pudełka po meteorytach, miss dior cherie, farby joanna
Nieaktualne
Mój obecny wątek kosmetyczny jest ostatnim, dlatego pilnie szukam: 1. Pudru Blended Clinique (jasny odcień) 2. Perfum Naomi Campbell, Britney Spears - Curious i Dior - Miss Dior Cherie 3. Lakierów do paznokci OPI i China Glaze 4. Serum ujędrniającego Dove - Perfect Curves 5. Antyperspirantu Super Deo albo innego aptecznego 6. Budzika (chętnie różowego, w stylu sklepu Flo itp ![]() poza tym zainteresują mnie też: - nowe dodatki do kąpieli (sole, kulki, płyny, gąbki) - podkłady ze średniej i górnej półki z małym zużyciem - jasne - profesjonalne kosmetyki do włosów - suszarka z jonizacją i zimnym strumieniem powietrza - perfumy Piszcie proszę co tam macie ![]() Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-25 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: pudełka po meteorytach, miss dior cherie, farby joanna
ja mam Reutter Super Deo, naturalny minerał, wystarcza na rok, uzywany kilka razy, (najlepiej zużyć przed 12.2009, ale wciąż nadaje się do użytku, bo nie zmienił właściwości i jest w stanie pierwotnym)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.