| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-04, 15:52 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | problem z miesiączką

witam. Mam pewien problem z miesiączką. Ostatnia raz miałam dostać 25 listopada ale nie dostałam ,myślałam ze sie okres pojawi gdyż przed bolały mnie piersi ale niestety do dzisiaj miesiaczi brak. Od listopada bardzo bolą mnie piersi ,sa strasznie obrzmiałe mam cały czas objawy jakbym miala dostac okres. Nie wiem co to moze byc do lakrza ide w piatek ale boję sie ze to cos powaznego. Pozatym nie chce brac zadnych leków hormonalnych bo od nich sie tyje. Dodam ze odkad dostalam miesiaczke czyli od 11 roku zycia nigdy nie miałam regularnie. Wciazy nie jestem napewno nie odchudzałam sie itp Bardzo prosze o pomoc

| 
|     |   | 
|  2010-01-04, 16:08 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dot.: problem z miesiączką

Jedynym mądrym wyjściem jest wizyta u ginekologa. Nikt Ci tu nie napisze co Ci jest. Szczególnie, ze piszesz, ze nigdy nie miałaś regularnych cykli. Już dawno powinnaś się wybrać. Nie ma na co czekać.

__________________ nie ma mnie | 
|     |   | 
|  2010-01-04, 16:15 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Nie napisałaś tego- współżyjesz?

| 
|     |   | 
|  2010-01-04, 17:41 | #4 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2010-01-04, 18:30 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

mam podobnie tylko ja miałam do tej pory w miarę regularny ;( i nie wiem co się ze mną dzieje... w ciąży raczej na pewno nie jestem bo nie kochałam się z chłopakiem, no chyba, że był jakimś cudem przeniosła plemniki na rękach ;( | 
|     |   | 
|  2010-01-04, 19:08 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Od 9 lat męczysz sie z nieregularnym cyklem ?? litosci ,jak chcesz obserwowac swoj cykl ?stosowac antykoncepcje ,zajśc w ciążę ? do lekarza a bez hormonów uregulowac sie tego nie da i nie wiem skąd pomysł ,ze od hormonów się tyje ? | 
|     |   | 
|  2010-01-04, 19:40 | #7 | 
				 | 

ja brałam kiedyś luteina jak poł roku okresu nie miałam i nie pomogła dopiero po jakis anty dostałam i to tylko uregulował sie na 4 miesiace pozniej dalej to samo

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ginekologia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.